2777
2789
عنوان

من آرزوم اینه پدر مادرم

51 بازدید | 6 پست

آرزوی قلبیم اینه هر دوشون بالای 100 سال عمر کنن

واقعا میگم

به نظرم اون افراد که پدر مادرشون زیاد عمر می‌کنند واقعا خوشبخت هستن

چی کار کنم

دعایی چیزی هست برا افزایش عمر عزیزان

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاله ک ۱۲۰ سال عمر کنن ولی من دوست ندارم اینقدر عمر کنن نه خودم ن پدر مادررم

این طوری نگو

واقعا پدر مادر هر چقدر پیرم باشن وجودشون نعمته

من آرزوی قلبیمه 100 سالگی جفتشونو ببینم

خدایا خودت آرزومو برآورده کن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

هممون اونقدری عمر کنیم ک روپا باشیم و محتاج یه لیوان آب کسی نباشیم

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
این طوری نگوواقعا پدر مادر هر چقدر پیرم باشن وجودشون نعمتهمن آرزوی قلبیمه 100 سالگی جفتشونو ببینمخدا ...

الهی فداشون بشم چون دوست شون دارم میگم دوست ندارم برا نگهداریشون یکیو خسته کنن نارحت بشن الهی عمر با عزت داشته باشن همه ی پدر مادر ها

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است