2777
2789
عنوان

تجربتون از دوستی با جنس مخالف

541 بازدید | 60 پست

من خودم ۲۱ سالمه 

دانشجوام

تاحالا وارد هیچ گونه رابطه دوستی نشدم  

چون از شکست عاطفی و ضربه خوردن میترسیدم

تو احتماع هستم ، چهرم ، استایلم ، لباس پوشیدنم، آرایشم، موهام و.... خوبه

منتها نمیدونم چرا خاطر خواه ندارم ، خیلی برام عجیبه

بیرون دانشگاه خواستگار سنتی دارم، از اینا که خانمه میاد میپرسه مجردی ؟ چند سالته؟

منتها همرو همونجا رد کردم، چون سنم کمه و واقعا خودمو آماده ازدواج نمیدونم

هرررکی تو نگاه اول میبینتم متوجه میشه اهل این چیزا نیستم

شاید باورتون نشه ولی تاحالام پیشنهاد دوستی نداشتم

تو دانشگاه اکثر دخترا یکیو دارن که باهاش دوستن، و عاشق همن ولی من هیچکیو ندارم که عاشقم باشه

حس میکنم دارم اشتباه زندگی میکنم ، در این حد نباید محافظه کار بود 

من نمیخوام دیگه در این حد باشم

میخوام تجربه کنم 

تو اجتماع هستم ، آفتاب مهتاب ندیده نیستم ، کارامو مستقل انجام میدم ،

حس میکنم دارم راهو اشتباه میرم ، خیلیا بهم هم تو واقعیت هم همینجا بهم گفتن اینطوری خوب نیس باشی ، و......

خواهش میکنم مثه خواهرتون بدونید و راهنماییم کنید

و بگید خودتون چه تجربه ای بدست آوردید از دوستی با جنس مخالف؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو میکنی اینکارو نکن اتیش میزنی به زندگیت واقعا کیف کردم از حرفات بهترین کارو‌کردی تاحالا نشون میده چقد اصیل و با حانواده ای اصلا نکن هیچی بدست نمیاری‌جز‌اعصاب خوردی و دعوا

هرکاری میکنی بکن فقط وارد رابطه بی هدف نشو از همون اول موضع خدتعو مشخص کن

بر ازدواج نمیخاد جدا شو

همه ازدواجین باید کیس ازدواجش تو باشی

وابسته نشو سعی کن وابسته کنیش دوست داشته باشه

کلا حس اون بیشتر باشه

رابطه جنسی هم هرگز هیچ کدومش اصن قبول. نکن

رابطه جنسی زن رو فقط وابسته و پایدار می‌کنه ن مرد رو

منم شرایطم مثل توعه

انگار تو نگاه اول یه حریم ایجاد میشه دورم

بخاطر رفتارته سبک و جلف نیس حساب میبرن بقیه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀

حالا سنتی باشه عیبش چیه.اینطوری که ادم باید تا اخر عمرش مجرد بمونه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین زیاد جالب نیس اگه صبر زیاد داری اره ولی من خودمم تا خالا اینطور تجربه نداشتم یکی از دوستام همینه که خیلی بهم نزدیکه اونم همش میناله با اینکه خوشگله حتی از من خوشگل تر ولی بنظرم اگه میخوای کسیو جذب کنی خوش رویی خیلی مهمه 

من تونستم درس و اهدافمو در کنار رابطم مدیریت کنم و خب خیلی خوب بود دوتامون پا به پای هم پیشرفت کردیم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛