2777
2789
عنوان

شوهر دیوانه شده باز سر صبحی داره دعوا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 43 پست
در مورد همه مردها صدق نمیکنه که شوهر اسی هم جزوشونه و معلومه دنبال بهونه می‌گرده که انگار مشکلش هم د ...

بله دقیقا همیتطوره خوشش نمیاد ادامه تحصیل بدم اما چون قبل اینکه خرش از پل بگذره تو محضر شرط ضمن عقدم بوده چیزی نمیتونه بگه 

اما هروقت ببینه درس میخونم حتما یه دعوایی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا همیتطوره خوشش نمیاد ادامه تحصیل بدم اما چون قبل اینکه خرش از پل بگذره تو محضر شرط ضمن عقدم ...

شما هم اعتنا نکن درستو بخون عزیزم اینجوری می‌کنه شما رو منصرف کنه بهانه هم سعی کن دستش ندی

در مورد همه مردها صدق نمیکنه که شوهر اسی هم جزوشونه و معلومه دنبال بهونه می‌گرده که انگار مشکلش هم د ...

خیر در مورد همه مردها صدق می کنه. مردها از ما زن ها خیلی نرم تر، ساده تر و منطقی تر هستند. تفاوت به هنر زن ها تو شناخت شوهر و برخورد با اوناست. 

خیر در مورد همه مردها صدق می کنه. مردها از ما زن ها خیلی نرم تر، ساده تر و منطقی تر هستند. تفاوت به ...

آخه شوهرش نمیذارش صبحونه ای که دوست داره بخوره میگه اونی که من میگم بخور اگه نخوره می‌ره پیش بقیه میشینه میگه زنم دیوونه است یه چیزی شنیدید فقط 

مرد ساده و نرم و منطقی دیدی سلامش برسون

خیر در مورد همه مردها صدق می کنه. مردها از ما زن ها خیلی نرم تر، ساده تر و منطقی تر هستند. تفاوت به ...

اصلاااااا و ابدااااااااااااااااااااا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
آخه شوهرش نمیذارش صبحونه ای که دوست داره بخوره میگه اونی که من میگم بخور اگه نخوره می‌ره پیش بقیه می ...

همه مردها همون جورین که گفتم، ما زن ها قلق اونها رو نداریم و بلد نیستیم باهاشون چطوری برخورد کنیم. ساده اند و پیچیدگی و حقه بازی ندارند.  

همه مردها همون جورین که گفتم، ما زن ها قلق اونها رو نداریم و بلد نیستیم باهاشون چطوری برخورد کنیم. س ...

فکر میکنم از یه سیاره دیگه اومدی شما یا خودت مردی 

اونم خودش میگی همه مردا بعدم مردای این دور و زمونه ۹۹/۹۹ درصد حرف شما صدق نمیکنه

فکر میکنم از یه سیاره دیگه اومدی شما یا خودت مردی اونم خودش میگی همه مردا بعدم مردای این دور و زمونه ...

من خانم و دبیر بازنشسته هستم و با هزاران نفر برخورد داشتم و به حرفی که زدم کاملا معتقدم و بر اثر تجربه بهش رسیدم.