2777
2789

1- رحم دارای اندازه طبیعی (65x30mm) و شدت سیگنال بدون انتشار ضایعه توده کانونی است.

2- ضخامت آندومتر حدود 8 میلی متر است.

3- دهانه رحم و واژن طبیعی به نظر می رسند.

4- کیست نابوتیان کوچک 7 میلی متری در دهانه رحم مشاهده می شود.

5- هر دو تخمدان از نظر اندازه برجسته هستند و چندین فولیکول محیطی کوچک نشان دهنده PCO هستند.

6- ضایعه پرشدت T1 و T2 43x34mm در تخمدان چپ دیده می شود که نشان دهنده کاهش شدت سیگنال در تصویر اشباع چربی، بدون افزایش در تصویر پست گاد است که برای درموئید تخمدان چپ مطرح است.

7- هیچ علامت قطعی از اندومتریوز در حفره لگن از جمله هر دو حفره تخمدان دیده نمی شود.

8- اندام‌های داخل لگنی مشاهده‌شده از جمله مثانه، رکتوم و حلقه‌های روده از نظر شکل طبیعی و شدت سیگنال بدون شواهدی از ضایعه توده‌ای یا افزایش غیرطبیعی هستند.

9- بافت نرم و ساختارهای عضلانی اطراف نیز از نظر شکل و شدت سیگنال طبیعی به نظر می رسند.

10- هیچ نشانه ای از افیوژن مفصل در مفصل ران دیده نمی شود.

+یه کیست 7 سانتی داری همه چی طبیعیه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1- رحم دارای اندازه طبیعی (65x30mm) و شدت سیگنال بدون انتشار ضایعه توده کانونی است.2- ضخامت آندومتر ...

تنبلی تخمدان داره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تنبلی تخمدان داره

کیست نابوتین سیست دهانه رحم داری ک دارویی براش نمیدن میگن خودش درست میشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی چندسالته

ذخیرت ۵ هستش چ خوب 

بقیه هورمونا هم نرماله 

1- رحم دارای اندازه طبیعی (65x30mm) و شدت سیگنال بدون انتشار ضایعه توده کانونی است.2- ضخامت آندومتر ...

مرسی عزیزم 😘

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
تنبلی تخمدان داره

قبلن یبار تو سونو نشون داد ولی بعدش هر جا رفتم سونو گفت تنبلی نداری تو ازمایش هم نشون نداد

اینکه گفته از نظر اندازه برجسته هستن یعنی چی؟

عزیزم من پزشکیش رو سر در نمیارم فقط ترجمه کردم 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

قبلن یبار تو سونو نشون داد ولی بعدش هر جا رفتم سونو گفت تنبلی نداری تو ازمایش هم نشون نداد

تو این یکی سونو نوشته تنبلی دارید 

چون فولیکول ها رشد نکردن و بهشون میگن کیست ، باعث شده اندازه تخمدانها بزرگتر از حد معمول بشه