2777
2789
عنوان

خانوما چرا اسنپ این شکلی شده

472 بازدید | 36 پست

واسه من چند وقته اینطوریه که درخواستم رو خیلییییییی دیر قبول میکنن یا کلا کسی گیر نمیاد دیگه😐تو مسافت ها و مکانای مختلف هم امتحان کردم ولی همین اشه و همین کاسه😐قبلا اینجوری نبود

دیگه دارم عاصی میشم تاکسی تلفنی بگیره آدم بهتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرایش کمه اصلا قیمتاش منطقی نیست دیگه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

آره برا همینم همینطوره اینقد طولش میده تا کرایه رو ببره بالاتر تپ سی نصب کن اونم خوبه زودترم پیدا می ...

کرایه تپسی بیشتره یا اسنپ

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

کرایه تپسی بیشتره یا اسنپ

بنظرم در یه حد هست 

مثلا من برا مدرسه ی پسرم همزمان هر دو رو میزنم ببینم کدوم زودتر پیدا میشه 

تپ سی میزنه ۶۵ تومن اسنپ میزنه ۶۲ مثلا 

یعنی شاید در حد ۳ـ۴ تومن 

ولی تپ سی مثلا من برا پسرم میگیرم می‌ره مدرسه بعد بخوام بگیرم از همون مسیر برگرده خونه ۳۰ درصد تخفیف بهم میده 

ای بابا آخه قبلا این شکلی نبود خیلی مسخره شده

قبلا درکنار کرایه ی طرح های میزاش خوب بود همه میرفتن الان طرح هارو برداشتن بااین کرایه استهلاک ماشین وخرج ماشین واس راننده های بیچاره نمیصرفه

آره برا همینم همینطوره اینقد طولش میده تا کرایه رو ببره بالاتر تپ سی نصب کن اونم خوبه زودترم پیدا می ...

چی بگم بخدا شانس ندارم، دیرمم شده بود هیشکی نمیومد

اره حتما اسنپش میکنم ببینم چجوریع

کرایه هاش برا راننده صرف نداره

راننده ترافیک اون مسیر میسنجه

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴