مثلا اون پسر چقدر میتونه خرج کنه؟؟ جز گل خریدن یا کافه رفتن مثلا چقدر؟؟؟
بعضیا تیغ میزنن دیگه به اینجا ختم نمیشه
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب پس چرا گیر من نمیاد باور میکنی تابحال ی گل هدیه نگرفتم
مطمعنی انتخابات درسته؟ مطمعنی توقعت پایین نیست؟
من از روز اولی ک با شوهرم آشنا شدم بهش فهموندم من خرج دارم نمیتونم با فرد خسیس باشم دیگ وظیفه ی خودش میدونست برام وسیله بگیره پول بده بهم و ...
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
چرا توقعم پایینه و انتخابام اشتباه حتی در حد ابرو ریزی بوده هیچ مرد خوبی اطرافم نبود
خب دیگ صبر کن یه مرد واقعی ک دوستت داشته باشه اول اینکه خودش میاد بهت علاقشو ابراز میکنه ، واسه بدست اوردنت تلاش میکنه از روز اول هدفشو بهت میگه و مشخص میکنه برات خرج میکنه.. انقد کم توقع نباش دختر
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
مطمعنی انتخابات درسته؟ مطمعنی توقعت پایین نیست؟من از روز اولی ک با شوهرم آشنا شدم بهش فهموندم من خرج ...
و اینکه چجوری به طرف مقابل بفهمونم که خرج دارم و ...؟
اینقدر خودمو پایین میگیرم ک حس میکنم عمرا ادم خوب و پولداری عاشق من بشه در این حد خانوادم اعتماد بنفسمو خورد کردن همش تو خونه سرکوفت میخورم بخاطر بی محبتی و بی پولی
و اینکه چجوری به طرف مقابل بفهمونم که خرج دارم و ...؟ اینقدر خودمو پایین میگیرم ک حس میکنم عمرا ادم ...
ببین اینا تجارب شخصیه من نمیتونم ب تو راجب این چیزا راهنمایی بدم ولی خب بعد یه تایمی بگو بریم بیرون بعد بگو فلان چیزو خیلی ازش خوشم اومد یا بگو میشه واسم بگیریش و یذره پول لازم دارم و... البته طرف مقابلتم باید بفهمه مفتکی رابطه رو پیش نبره و خسیس نباشه
با همسرت دوست بودین؟ اون زمان چند سالت بود ؟ ک اینقدر انتخابت درست بود
باور کن نزدیک 6 ماه دوست بودیم مجازیم اشنا شدیم البته همدیگرو حضوریم میدیدیم حداقل ماهی یک یا دوبار ... من یماه دیگه یکسال میشه ک ازدواج کردم... عزیزم مام تنش داریم گاهاً اختلاف سلیقه و نظر داریم ولی به این نتیجه رسیدم ک ویژگیای خوبش بیشتره و همین منو دلگرم کرده
با همسرت دوست بودین؟ اون زمان چند سالت بود ؟ ک اینقدر انتخابت درست بود
من الان 20 سالمه و همسرم 25 سالشه
واقعا خیلی بیشتر از سنت درک و فهم داری دانشجویی ک بگم آشنایی با آدمای مختلف تو جامعه باعث شده اینقدر ...
قربونت برم عزیزممم😍نه من پشت کنکورم خدا بخاد سال دیگ دانشجو میشم اگه همت کنم🫢😅