2777
2789

دوستان خیاط و علاقمند به خیاطی امضام رو نگاه کنید😊

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره برنج و هندونه عجیبهبقیش فک کنم مث اصفهانیا باشه که گوش فیل و دوغ میخورن

من یه بار به اصرار همسرم خوردم حالم بهم خورد.ولی یکی از دوستان گفتن بیسکویت رنگارنگ بادوغ محشره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
آره بعدش فهمیدم یه عده با نمک میخورن فک کنم تو بعضی شهرا مرسومه، مثلا شیراز وقتی میری حلیم بخری خودش ...

شهر ماهم با شکر و دارچین میخورن ، من که نمک میزنم با تعجب نگام میکنن😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آلبالو پلو هست ، غذای مجلسی وخوشمزه ای هست

آلبالو پلو منظورم نیست البالوپلو رو خودمم درست میکنم این بنده خدا مربا آلبالو رو می‌آورد می‌ریخت روی برنج میخورد

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

تخم مرغ خام توبرنج 

غذاهای شیرین کلا سم ان 

سرکه توآش رشته یکی گفت امتحان کردم خوب بود

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست