2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارهاگه بهش اوکی بدم ک بمونیم باهم بعدا خانواده ها اجازه میدن برا ازدواج؟فامیلیمهمو دوس داریم ن میتون ...

حس میکنم خانواده ها بی خبر باشن به مشکل بخورین بخاطر فامیل بودنتون     ولی این فقط حس منه 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

کمی عصبی و حس گنگ بودن دارهتپله یکم شکم دارهلباسای رنگ روشنم میپوشه همش رنگ زرد میاد جلوی چشممموهاشم ...

سلام عزیزم میتونی مشخصات من یا عشقمو بگی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

حس میکنم خانواده ها بی خبر باشن به مشکل بخورین بخاطر فامیل بودنتون ولی این فقط حس منه

گلم از ظاهرم یا فصل و ماه تولدم اینا چی حس میکنی ؟؟

موهاش خرمایی چشماش قهوه ای

میدونی بیزحمت بگی مامان بابام کی مکه میرن؟؟

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
ماشین کراشم ؟به هم می‌رسیم؟ نظرش راجبم چی بوده؟سفرم جور میشه ؟

😂😂😂😂وای چه شلوغ شد من شانسی میگم اخه 

ماشینش پژو یا پراید 

سفرت جور میشه 

نظرش راجبت خوبه 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

متولد بهاری شاید اردیبهشت خوشگل و خوش اندامی پوستت گندمی موهات بلنده

وااای عالیییییی پوستم سبزه طوره خوشگل و خوش اندامم که به حد عادی 😂😂😂عزیزم میشه بگی ته رابطه ی منو عشقم چی میشه ؟؟؟