2777
2789
عنوان

سلام خانمای گل خوبید شام چی دارید بگید ایده بگیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 127 پست

قورمه سبزی 

خاک ب سرم با شوهرم قهرم مثلا نمیخواستم شام بزارم حالا دارم غذای مورد علاقشم درس میکنم🤦‍♀️

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
ای جان 🌷🌷🌷ببخشید

عزیزمی  نوش جان

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماازهیچی شانس نیاوردیم که جزشوهر😅اینم ازپروفایل

😂😂😂😂

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

هم من هم همسرم سرما خوردیم.سوپ داریم با کلی شلغم. 

نوشیدنی هم دمنوش آویشن و عسل

سروم فیزیولوژی هم سرو میشه! 

خلاصه که منزل خودتونه 

در خدمت باشیم، به صرف بیمارستان🤣🤦🏻‍♀️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
تازه ناهار خوردیم، آبگوشت بوددیگه شام‌ درست نمیکنم😁

یکی کردین پس😁

دخترم زیا. دوست نداره😂😂

نیمرو درست کن 

نذار بد غذا بشه ولی

برگر گیاهی با نون جو رژیمی

چ سالم،و خوب نوش جان 

برگر گیاهی امادشو خریدی مارکش چیه؟

یکی کردین پس😁

اره.دیگه الانم‌ دارم میرم چرت بزنم😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫