2777
2789

شما هم ترکوندید تاپیک و 

یا هم اومدید نفرین که ترسیدم و فلان 

من حالا صبح تاپیک زدم که بعدا نگید ترسیدیم 

اون زن و شوهر طبقه بالا ما که تازه اومدن و صاحب خونه گفته بود تازه عروس دامادن 

ولی من بعضی شب ها صدا گریه نوزاد و سرفه پیرمرد می شنیدم و شکستن گردو ساعت دو سه نصف شب که شوهرم چند بار رفت دم در ولی باز نکردن .شوهره هم مدام با زنش شبا دعوا وحشتناک می کردن و چند بار هم پلیس زنگ زدن زنه و گریه زن ه و اشغال زیاد که میذاشتن پارکینگ و همسایه ها شاکی بودن 

بعد اون شب اروم بودن تقریبا جز چند تا دعوا و داد و گریه هر شب زن ه و فراری بودن خانومه که ما رو می دید تو پارکینگ فرار می کرد و مرده هم کلا تو خونه بود انگار 

حالا چند روز خبر نبود منم خوشحال که ادم شدن 

چون همسایه ها چند بار به خاطر اشغال گذاشتن تو پارکینگ رفتن دم در و به صاحب خونه چفتن که مستاجرت در باز نمی کنه و رعایت نمی کنه 

گویا با اینکه سرکار نمی رن ولی درامد خوبی دارن چون چند بار از سوپر مارکت وسیله اوردن براشون و کلی خوراکی گرون بود 

حالا دیروز دیدم صاحب خونه زنگ زده شوهرم که زن و شوهر ه رفتن خارج و گفتن به عنوان اجاره وسیله خونه رو بردار و پول رهن‌و برامون بفرست 

اونم عجله ای حتی وسیله خونه رو جمع کنند !!!چند روزه 

بعد نه خانواده ای اومده نه کسی دارن 

قراره نامه بیارن و خونه رو باز کنند گفته به شوهرم بیاین به عنوان شاهد در خونه رو باز کنیم !!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از چی میترسیدی ؟

شاید واقعا کسی دیگم باهاشون زندگی میکرده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چ عجیبن من باورت دارم وای نمیدونم حریان چی بوده تاپیک قبلت نبودم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چه مشکووک.....

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
تاپیک مو ترکوندن

منک یه چی تاپیک زدم گفتن دروغه میخوای بترسونی ترکوندن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره وگرنه کسی مه قصد مهاجرت داره که با اون عجله نمیره

خودت چی فک. میکنی