2777
2789
عنوان

سلام خانمای گل خوبید شام چی دارید بگید ایده بگیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 127 پست
زرشک پلو با مرغ،،،،،،،فردا برا مهمونامون نمیدونم چی درست کنم که خرجمم زیاد نشه،،،،،

زرشک پلو یا قرمه ار همه چی باصرفه تره و قیمه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
بفرمایید مهمون بشید😍

ممنون گام نوش جان

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زرشک پلو با مرغ،،،،،،،فردا برا مهمونامون نمیدونم چی درست کنم که خرجمم زیاد نشه،،،،،

همون مرغ از همه ارزوتره برای مهمان.یا قرمه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
امروز برعکس همیشه نهار زیاد پختم یکمی موندهولی نهارم برای اولین بار خوب نشد😂😂حالا دیگه مجبورن بخور ...

مهم اینه ک داری 

کافیه دیگه میخورن😂😂👌🏼

تازه ناهار خوردیم، آبگوشت بود

دیگه شام‌ درست نمیکنم😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم الان بیدار شدم ظرفای ناهارو بشورم شام بزارم حموم برم نماز بخونم

😶😶توکارات از منم زیادتره