2777
2789
عنوان

سلام خانمای گل خوبید شام چی دارید بگید ایده بگیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 127 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم‌ حوصله ندارم میخوام زنگ بزنم بگم اومدی یه چیزی بگیر بیار

👌🏼حله 😂😂همینو بگو ی پیتزایی سوخاری بخورین 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
تجویز دکترش هست عزیزم😪

اها آرزوی بهبودی دارم عزیزم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ماهرشب که شام نداشته باشیم پنکیک درست میکنم هم خیلی سیر میشیم هم تنوع میشه الان که گوجه وبادمجان درس ...

پنکک رو با چی میخوری، 

شکلات مربا چی؟

امروز شوهرم کمر درد داشت موند خونه ناهار مرغ و رب انار درست کردم خیلی خوشش اومد شبم می‌خوام پیتزا درست کنم خمیرش درست کردم گذاشتم استراحت کنه یه عالمم ظرف باید بشورم   روزایی که شوهرم خونست یا پایه گازم یا ظرفشویی   ولی نمی‌دونم چرا انقد دوست دارم خونه بمونه می‌ره سرکار عزا میگیرم   

قصد دارم یکم دیرتر شام بخورم بخاطر همین یکم زوده

اها نه ما پس زود میخوریم