2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بعداز دو سال امروز اومد خونم خیلی روی اعصابم راه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 118 پست
حرف های چرت کاربرای اینجارو جدی نگیر گلمخودشون از صبح تا شب دستشون جلوی شوهرشون درازه برای یه قرون ب ...

هزاران لایک👌👌👌👌👌👌👌

حالا میگفت خونه دارم کلی براش دلسوزی میکردن 

ولی چون گفت شاغلم دارن بهش میتوپن

حرف های چرت کاربرای اینجارو جدی نگیر گلمخودشون از صبح تا شب دستشون جلوی شوهرشون درازه برای یه قرون ب ...

آره توعم دلداری الکی بده اسی هم ب شلخته بودن ادامه بده خاک تو سرت 

اسی اگ خونه میموند ب بچه هاش و شوهرش میرسید شوهره افسرده ش نمیکرد حتما برا شوهره کم میزاره ک مشکل دارن 

اره ما دستمون جلو شوهرمون درازه ولی اونم از صب تا شب برا ما کار میکنه ک ما تو رفاه و آسایش و آرامش باشیم شب هم ک میاد خونه حسابی بهش میرسم سرکار هم نمیرم ک بگم خسته م بداخلاقی کنم باهاش 

اسی همینجوری ب شلخته بودن و افسردگی ادامه بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزاران لایک👌👌👌👌👌👌👌حالا میگفت خونه دارم کلی براش دلسوزی میکردن ولی چون گفت شاغلم دارن بهش میتو ...

کلا خانومای اینجا زن ستیز هستن

بسیارررررحسود نسبت به موفقیت هم نوع خودشون

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
عزیزم من مگه چی گفتم بهش؟؟ گفتم خونتو یه ساعت وقت بزار تمیز کن ابهتش هم پیش مادرشوهرش میره بالا دهنش ...

من نگفتم شما چیزی گفتی😚😚😚

داریم با هم صحبت میکنیم عزیز دلم 😘😘😘

من تجربه دارم مادرشوهر و خواهر شوهر  کلا دوست دارن زن شاغل رو بکوبند

چون احساس میکنن نمیتونن بهش زور بگن

هرچند که میگن خوبم میگن

آره توعم دلداری الکی بده اسی هم ب شلخته بودن ادامه بده خاک تو سرت اسی اگ خونه میموند ب بچه هاش و شوه ...

خخخخ ریلکس باش. 

اینهمه عصبانیت برای چیه🤣🤣🤣🤣😂

😉

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
آره توعم دلداری الکی بده اسی هم ب شلخته بودن ادامه بده خاک تو سرت اسی اگ خونه میموند ب بچه هاش و شوه ...

عشق و عاشقی شوهر ربطی به شاغلی من نداره اون یه مرد هول و بی وجدانه که چشمش دنبال ناموس بقیه هست فکر کن اگه شاغل نبودم به خاطر چندر غاز چقدر تو سرم میزد ولی چون احتیاجی بش ندارم جرات نداره بم بگه بالا چشمت ابرو 

فاقد اهمیت😁🫡

درک نمیکنم چرا بعضی کاربرا میان دعوا حداقل خنثی باشید یه کاربری هم هست تو همه تاپیکام میاد میگه فیکی بعد ده تا پست هم میگذاره قصد کردم امروز اگه بیاد ب ر ی ن م بش بگم باور نداری کرم داری تا تاپیک میزنم میای عقده ای