2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بعداز دو سال امروز اومد خونم خیلی روی اعصابم راه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 118 پست
شغلت چیه عزیزم؟؟ بچه ها چن سالشونه ؟ بچه کوچولوتو کی نگه میداره؟؟

مسئول امور مالی یه ارگان دولتی هستم به خاطر حسابرسی مجبورم تا ۴ بمونم و یه پسر ۴ ساله دارم تا ۱ مهده بعداز ظهر تا ۵ خونه مادربزرگش هست 

من زن بلدم ک هم کار میکنه هم خونش عین دسته گله هم دوتا بچه رو هندل میکنه تنبلی از خودته عزیزم

عزیز دل

منم دو تا بچه داشتم سرکارم میرفتم 

ولی درک کنید خیلی خیلی سخته

خونمم تمیز بود

ولی شوهرم کمک می‌کرد

چرا اینقدر زن ستیز هستین

ایشون افسرده است حالش بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الکی میگن جدی نگیر اگه خودشون روزی سه ساعت برن سر کار اون روز فقط دراز میکشن و میگن خسته شدیم بعد اد ...

من برا خودش میگم 😂😂😂 اصلا ب درک بزار مادرشوهره بره آبروشو ببره ب من چ 

خودش جلو خواهرشوهراش خجالت نکشید ک اونا اومدن براش تمیز کاری کردن ظرفاشو شستن 

الکی میگن جدی نگیر اگه خودشون روزی سه ساعت برن سر کار اون روز فقط دراز میکشن و میگن خسته شدیم بعد اد ...

آره هیچکدوم ۶ بلند نمیشن از خواب ده ساله هر روز ۶ صبح بیدار میشم دیگه عادت کردم روز تعطیل هم ۶ بیدار میشم تا ظهر میخوابن برا خودشون

من برا خودش میگم 😂😂😂 اصلا ب درک بزار مادرشوهره بره آبروشو ببره ب من چ خودش جلو خواهرشوهراش خجالت ...

اونا درک نداشتن سرزده رفتن خونش

یه مرد زنو افسرده میکنه بعد همه کاسه کوزه ها سر زن میشکنه

اگر رفتی سر کار و اینقدر بابت تمیزی و خانه داری پز دادی من اسم خودمو عوض میکنم

حرف های چرت کاربرای اینجارو جدی نگیر گلم

خودشون از صبح تا شب دستشون جلوی شوهرشون درازه برای یه قرون بندازه کف دستشون

به زنای شاغل حسادت میکنن

میگن شاغلا شلخته ان

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
عزیز دلمنم دو تا بچه داشتم سرکارم میرفتم ولی درک کنید خیلی خیلی سختهخونمم تمیز بودولی شوهرم کمک می‌ک ...

عزیزم من مگه چی گفتم بهش؟؟ 

گفتم خونتو یه ساعت وقت بزار تمیز کن ابهتش هم پیش مادرشوهرش میره بالا دهنشونو میبنده ن ک آتو بده دست خانواده ی شوهرش 

فردا ب شوهرش تیکه میندازن ک زنت شلخته س و فلان نمیگن ک کار میکنه حق داره خونش کثیف باشه 

من برا خودش میگم 😂😂😂 اصلا ب درک بزار مادرشوهره بره آبروشو ببره ب من چ خودش جلو خواهرشوهراش خجالت ...

نه چون اونا دوتا دختر سن بالا ی مفت خور هستن با حقوق باباشون سر میکنن بعد من یه زن مستقل هستم که در آمدم چند برابر حقوق مستمری بابای اوناعه و حتی  زیر بار منت شوهرمم نمیرم به خاطر پول 

آره هیچکدوم ۶ بلند نمیشن از خواب ده ساله هر روز ۶ صبح بیدار میشم دیگه عادت کردم روز تعطیل هم ۶ بیدار ...

خواهر شوهر خودم تا ۱۱ میخوابید

بعد به منی که ۵ صبح بیدار شده بودم و تازه ۶ برگشته بودم خونه میگفت زن حتی اگه شاغل باشه باید خونش برق بزنه

آخرش یه بار شوهرم گفت شما یه روز ۹ بیدار شین تا چند روز استراحت مطلق هستین

بعد این بنده خدا هر روز از ۵ صبح بیداره

یکم افسرده ای بنظرم .یه دکتر برو .بیشتر برای خودت وقت بزار .

البته شوهرتم باید دید مشکلش چیه . 

واقعا مساله مهمی نیست بزار بگن . شوهرت الان بیشتر از مشکلات بین خودتون رنج میبره تا تمیزی خونه .خونه رو یروزه میشه تمیز کرد

نه چون اونا دوتا دختر سن بالا ی مفت خور هستن با حقوق باباشون سر میکنن بعد من یه زن مستقل هستم که در ...

ببین فقط حسادته

چون خودم این داستان‌های سرزده اومدن رو داشتم

میخواستن ببینن اوضاع خونه چطوره؟

حرف های چرت کاربرای اینجارو جدی نگیر گلمخودشون از صبح تا شب دستشون جلوی شوهرشون درازه برای یه قرون ب ...

درسته شاغل هستم ولی باور کن شلخته نیستم دلخوشی به زندگی ندارم با شوهرم اختلاف دارم خیلی

ببین فقط حسادتهچون خودم این داستان‌های سرزده اومدن رو داشتممیخواستن ببینن اوضاع خونه چطوره؟

اره خیلی دو رو و دو به هم زن هستن از اختلاف من و شوهر کثافتم میخوا سواستفاده کنن

درسته شاغل هستم ولی باور کن شلخته نیستم دلخوشی به زندگی ندارم با شوهرم اختلاف دارم خیلی

حق داری

.وقتی آدم دلش خوش نیست .،،

.دست و دلش به کار نمیره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من