2777
2789

تو محیط کار دعوام شد یه کم دعوامون طولانی بود ولی من سعی میکنم خلاصشو بگم😅

من داشتم از شغل پدرم میگفتم همکارم برگشت گفت من چند نفرو میشناسم تو این شغلن ادم حسابی نیستن و فلانن و یکیو میشناسم قبلا چمیدونم یه نگهبان بوده الان شده مدیر فلان جا و این چرت و پرتا

بعد یهو برگشت گفت شنیدم بهشون خونه و ماشین میدن!! منم گفتم من پدرم اصلا نه استخدام رسمیه نه چیزی تو یه شرکت خصوصین مراحل استخدامشم اینه فقط همینو بهش گفتم و سکوت کردم

بعد تا صبح خودخوری کروم خیلی زورم گرفت از خرفاش بیشترشم این بود که به خانواده من ندیده و نشناخته داشت تهمت میزد و اراجیف سرهم میکرد!

خلاصه تا صبح حرص خوردم صبح که اومدیم از عصبانیت یهو ترکیدم رو به اون یکی همکارم جوری که این بشنوه گفتم فکر کن این همه از صبح تا شب کار کنی که زندگیتو بخور و نمیر بگذرونی بعد یه "بیشعور" برگرده بگه ببهتون خونه و ماشین میدن !!! یهو اونم گفت من منظورم به بابای شما نبوده و چرا به خودت گرفتی و اینا

منم گفتم به خودم نگرفتم ولی حرفت نسنجیده بوده و قطعا گفتن همچین حرفی تو چنین موقعیتی باعث سوتفاهم میشه ادم هرجایی دهنشو باز نمیکنه هر چیزیو بگه! اونم گفت نه من هیچ کار اشتباهی نکردم و حرف بدی هم نزدم!!

منم گفتم امیدوارم پیش وجدان خودت راحت باشی!!

اونم گفت من راحتم!

حالا خلاصه بابام گفت الکی تو محیط کار واسه خودت تنش ایجاد نکن و نباید بهش میگفتی بیشعور

حالا به هرحال الان چجوری رفتار کنم که هم دشمنم نشه هم سوارم نشه؟ چون واقعا رفتارش توهین آمیز بود اخرشم بدون عذرخواهی گفت من کار بدی نکردم!

گرچه منم بهش گفتم بیشعور ولی اونم حق نداشت این مدلی رفتار کنه اخرشم زیربار نره

شما جای من بودین چطور رفتار میکردین؟ نمیخوام باهام دشمن شه! از طرفی هم نمیخوام فکر کنه حق با اون بوده! چون رفتارش واقعا زشت بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنا به هر دلیلی یک حرفی زده 

جوابش هم شنیده 

بهتره دیگه کشدارش نکنید کلا کاری بهش نداشته باش شما 

که بخوای شروع کننده صبحت باهاش باشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من هیچکدوم از خصوصیتایی که گفتی رو ندارم! فقط اومدم ببینم کدوم عاقلی میاد بگه من عاقلم!؟

همه عاقلن ولی بعضیا چون بیشتر تو اجتماع بودن بهتر بلدن چیو کجا بگن و چطور رفتار کنن

حالا اگه میشه نظر خودتو بهم بگو🥲

همکار قرار نیست دوست هم باشه، آدما هم لزوما قرار نیست همه با هم خوب باشن، اون گفته تو هم جوابشو دادی ...

از فردا چجوری رفتار کنم؟ عادی باشم؟ مثلا سلام ابنا بکنم؟ اگه جوابمو نده چی؟

بستگی به اون شغل داره

در مورد برخی مشاغل اینقدر این موضوع که همکار شما گفتن صدق می کنه که دیگه اگر یکی هم خوب باشه به آتیش اکثریت می سوزه

کلا در این موارد که احتمال می دید تنش زا باشه سعی کنید نه سر بحث رو باز کنید نه وارد بحث بشید. چون با افکار عمومی نمیشه جنگید. حالا این وسط یکی هم شیطنت و خصومت شخصی داشته باشه دیگه بدتر

دقیقا مثل قبل رفتار کنین انگار هیچ بحثی پیش نیومده

اخه قبلا خیلی باهم بگوبخند داشتیم . کل شیفت در حال حرف زدن و خندیدن بودیم

الان نمیتونم مثل قبل باشم باهاش چون کلا محل نمیده حتی شمارمو همین امروز پاک کرد از گوشیش😂

البته منم ازش عصبانیم

اخه قبلا خیلی باهم بگوبخند داشتیم . کل شیفت در حال حرف زدن و خندیدن بودیمالان نمیتونم مثل قبل باشم ب ...

به اونم حق بدین دلخور شده

نمیشه دقیق قضاوت کرد

تو هر دعوای هر دو طرف مقصر هستن

شما معمولی باشی اونم کم کم آروم میشه

بستگی به اون شغل دارهدر مورد برخی مشاغل اینقدر این موضوع که همکار شما گفتن صدق می کنه که دیگه اگر یک ...

پدر من یه کارمند ساده یه شرکت خصوصیه با حقوق بسیار کم

اگه منظورت سپاهی و .. هست که نه پدر من تو همچین مشاغلی نیست. و اتفاقا بخاطر همین لجم گرفت که این همه اراجیف و از کجا میاورد ! چیزایی که من حتی یه بارم نشنیده بودم کسی بگه... و دلیلی نداشت توهین کنه و دروغ پشت هم ببافه

از فردا چجوری رفتار کنم؟ عادی باشم؟ مثلا سلام ابنا بکنم؟ اگه جوابمو نده چی؟

مسلما یکم سر سنگین خواهید بود، اگه قبل از این قضیه با هم خوب بودید که بعد از چند روز یواش یواش اوکی میشید اگر هم نه که احتمالا سر سنگین بودن ادامه پیدا میکنه

برای خودت بزرگش نکن

اما بشه تجربه که با همکار نشینی به تعریف از خونه و خانواده

با همکار ، حتی اگر همکار چند ساله باشه، جز مسائل کاری نبااااید حرف زد چون خیلییییییی کم پیدا میشه از همکار دوست در بیاد

بنا به هر دلیلی یک حرفی زده جوابش هم شنیده بهتره دیگه کشدارش نکنید کلا کاری بهش نداشته باش شما که بخ ...

من کاریش ندارم

اصلا هم برام مهم نیست که باهام حرف نزنه

فقط حوصله دشمنی ندارم. همین

وگرنه اینکه مثل قبل بگوبخند نکنیم یا اینکه کلا باهام حرف نزنه برام کوچیکترین اهمیتی نداره. همین که کاری به کارم نداشته باشه و دشمنی نکنه اکیه

چطور رفتار کنم که اینجوری بشه؟

بستگی به اون شغل دارهدر مورد برخی مشاغل اینقدر این موضوع که همکار شما گفتن صدق می کنه که دیگه اگر یک ...

و اینکه با من اصلا خصومت شخصی نداشت خیلی باهم خوب بودیم. من حتی از بین همکارام اینو بیشتر از همه دوسش داشتم همیشه هم ازش تعریف میکردم که انرژیت خیلی مثبته و خیلی خوبی و اینا ... هیچ مشکلی باهم نداشتیم

واسه همینم چون توقع نداشتم از دستش این همه ناراحت و متعجب شدم که بی دلیل شروع به توهین و کنایه و دروغ بافتن کرد..

به اونم حق بدین دلخور شدهنمیشه دقیق قضاوت کردتو هر دعوای هر دو طرف مقصر هستنشما معمولی باشی اونم کم ...

یعنی مثلا از فردا سلام اینا بکنم؟ امروز از همه خدافظی کرد از عمد از من نه😐

فردا سلام کنم جواب نده چی