دو سال هست مادر شوهرم نمیاد خونم منم یک سال هست نمیرم ولی شوهرم و پسرم یک سره اونجا هستن امروز پسرم رو ختنه کردم سر و کله اش باز پیدا شد شوهرم تک پسر هست ۴ تا خواهر داره شوهرم خر ذوق شد از این اتفاق ولی خودم خوشحال نیستم هنو از راه نرسیده دستورهاش شروع شد خودش کم بود به شوهرم میگه زنگ بزن اون دوتا خواهرت با شوهراشون بیان بعد دوتا دختر مجرد داره به اونها گفت یاالله دخترا دست به کار بشید تمیز کنید آبرومون پیش داماد ها نره اونا هم خودشون رو صاحب خونه میدونن از وقتی اومدن دارن میشورن و میسابن سه نفری بعدمادر شوهر م هر ده دقیقه یک بار یه تیکه ای بهم میندازه مثلا کف قالبمم سیاه شده میگه وی مثل اینه که انداختیش تو تنور باش حلیم بار گذاشتی مادربزرگم قابلمه میگذاشت تو تنور ایجوری میشد ادم کثیفی نیستم از صبح تا شب سر کار هستم شبم میام با پسرش دعوا و درگیری دارم آرامبخش میخورم میخوابم دلخوشی ندارم تو ای خونه که بیام تمیز کنم ناهار خوردن رفتن شوهر بچه ننم هی بش میگفت مادر نرو بمون پیش بچه یعنی اون لحظه میخواستم خودمو بکشم از دستش با ای حرفش
بنده خداها کمک کردن حالا یه حرفی هم زده خواهر شوهرم میاد یه قاشق جا به جا نمیکنه تازه خونه مادر شوهرمم میرم بازم خواهرش کار نمیکنه کلا تنبله مامانش میگه میترسم سر یک ماه پسش بیارن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو هم به جای همدردی اومدی تیکه میندازی شلخته نیستم وقت و حوصله ندارم
حتما سرزده هم اومدن
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
با بچه سخته کار خونه کردن ولی با شوهرت حرف بزن وقتایی ک تعطیله خونست کمک کنه خونه رو تمیز کنع باهات و اینکه خب شوهرتم مامانشه دوسش داره نمیشه نداشته باشه که