میگف دعا با طلسم فرق داره اگ برا کسی طلسم گرفته باشن دیگ ن تمدید میخا ن از بین میره مگر اینک کسی ک طلسمو نوشته بمیره یااون کسی ک مورد طلسم واقع شده بره زیر تابوت ی مرده تااز بین بره .میگف دعا نویس نمیتونه برا خودش هیچوقت دعا بنویسه .میگف طلسمی ک با گلاب و زعفرون نوشته شده باشه اثرش خیلیه.بعد میگف برای برادرم طلسم گرفته بود زنش بقدری فشار عصبی روش بود ک میدونست خطا میکنه نمیتونس کاری کنه برا همین ک این فشار برداشته یا زیاد فک نکنه معتاد شده یود
هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا جمله آخرو متوجه نشدمبری دعا بنویسی زندگی طرف نابود شه به کل یا اصلا بعدا درست شه اون زجر و فکری ...
ببین کسی که اینکترو میکنه اگ زودتر پشیمون بشه دست از کارا برداره خب معلومه که خدا اونو میبخشه یا اگ برای کسی دعا یا طلسم گرفته بره اونو باطل کنه خب معلومه که وقتی پشیمون شده باطل کرده خدا اونو میبخشه خدا خودش گفته اگ هزار بار گناه کنی بازم برگردی توبه کنی من میبخشمت فقط حق ناس نمیشه کاریش کرد که اونم اگ بره حلالیت بطلبه یا حداقلش بره اون دعا و طلسم گفتم باطل کنه دیگ از اینکارا نکنه انشالله که خدا ببخشتش
عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
باز خدا مادرشوهرتو حفظ کنه بهش بگو دوباره کاری کنه همین که نزده سرت که طلسم داری دختر آدمه والا انسا ...
نه اصلا کلا شوهرم حساسه حتی این نینی سایتم یواشکی دارم فقط ی روبیکا دارم ک چیزی توش نیست دقیقا مادرشوهرم واس مشکل خودش رفت اسم منم گرفت باطل کرد ینی چند وقته اصلا بعد شوهرم میره سرکار نمیتونم بخوابم اخرش تا روز میشه کامل یهو خواب میرم
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀