2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم چقدر سخت.منم سه قلوهامو ۶ماهه از دست دادم جلو خودم جون کندن بغل کردم یک قل رو ولی......م ...

الهی بمیرم ... خواهر منم التماس کرد گریه کرد که ی لحظه فقط بغلش کنه ولی نزاشتیم و حسرت دیدن بچه ش به دلش موند 

موقع زایمان خفه شد متاسفانه و خواهرم داغون شد .. هنوز شبا تو اتاق پسرش میخابه و چراغ اتاق شو روشن می ...

الهی بگردم چقدر سخته خدا به دلش آرامش بده باهاش صحبت کنید بعد چند وقت دوباره اقدام کنه تا یه بچه بیاره وگرنه نابود میشه از افسردگی بنده خدا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
الهی بمیرم ... خواهر منم التماس کرد گریه کرد که ی لحظه فقط بغلش کنه ولی نزاشتیم و حسرت دیدن بچه ش به ...

چه اشتباه بزرگی 

چرا نذاشتید بغل کنه 

دلش اروم میگرفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الهی بمیرم ... خواهر منم التماس کرد گریه کرد که ی لحظه فقط بغلش کنه ولی نزاشتیم و حسرت دیدن بچه ش به ...

کاش گذاشته بودین🥺

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الهی بمیرم چقدر سخت.منم سه قلوهامو ۶ماهه از دست دادم جلو خودم جون کندن بغل کردم یک قل رو ولی......م ...

وای بمیرم بگردم 😔🥺 

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

خدا صبرش بده 

و توکل به خدا امسال یه بچه ی سالم و صالح بغلش بیاد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰