2777
2789
عنوان

امروز تو ارایشگاه ی خانمه حرفایی میزد ک ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 112 پست

اینا خیلی کار بدی میکنن کسایی که طلسم و دعا انجام میدن میگن تا ۴۰ روز برای اجنه و شیطان احترام میزارن یا قربانی میدن بخاطرشون 

به قران و خدا بی احترامی میکننن تا اونا باهاشون ارتباط میگیرن 

حتی توی قران اومده کسی که دنبال اینجور کارا بره یا برای مردن دعا بنویسه حتما توی جهنم میره مگر اینکه پشیمون بشه حالا انشالله که هیچ کسی دنبال اینجور کارا نره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس اون ذهنش سمت همینا رفته من یه دوستی داشتم می‌گفت جن تو خونمون بود چون پدر بزرگش دعا نویس بود بع ...

والا اون قضیش فرق داره بگم دقیق چیکار میکنه میترسم شناسایی شم یا خودش ببینه بدبخت شم

ولی فک نکنم دروغ باشه

خودش که درگیر هست به درک آدم میترسه مارم درگیر کنه

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         
به خاک سیاه بشینن اینطور آدمامن یه فامیل دارم میگه چشم سومم بازه با جنا درارتباطم فلانم اونقد میترسم ...

خیلی دیدم اینجور ادما بدبخت بیچاره شدن یا یکی از عزیزانشون تقاص کار اینو پس داده 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
اینا خیلی کار بدی میکنن کسایی که طلسم و دعا انجام میدن میگن تا ۴۰ روز برای اجنه و شیطان احترام میزار ...

چرا جمله آخرو متوجه نشدم

بری دعا بنویسی زندگی طرف نابود شه به کل یا اصلا بعدا درست شه اون زجر و فکری که یارو تو اون مدت کشیده رو خدا نادیده میگیره اگه اون توبه کنه؟ میبخشتش؟ عجب عدالتی

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

من اعتقاد نداشتم. تا اینک برای دختر عمم طلسم درست کردن ک زندگیشو از هم بپاشونن. دختر عمه طفلکم مدتها ن حرف میزد ن غذا درست حسابی میخورد. تا اینک ی دعانویس اوردن خونشون گفت اینو طلسم کردن و باطلش کرد بعدش دیگ خوب شد

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

بستگی ب اعتقاد داره . هرچقدر به این چیزا اعتقاد داشته باشی و بهش فکرکنی ک اره برا من طلسم گرفتن و فلان انگار داری خودت انرژی و اتفاقات بد رو جذب می کنی اما اگه نداشته باشی توکلت ب خدا باشه هیچی نمیشه اخه بنظرم بالاتر از قدرت خدا ک دیگه قدرتی نداریم اینا از ایمان ضعیف میاد دروغ نیستا مثل چشم زخم ک واقعا وجود داره اما اگه واقعا ب خدا توکل کنی خودش برات چیزی هم باشه دفع می کنه

این حرفا چیه یعنی قدرت شخصی که دعا و طلسم می کنه ورای قدرت خداست؟!  یعنی خدا دوست داره یه بنده ش زیر نفوذ و عذاب یکی دیگه باشه! و خدای مهربون نظاره گر باشه، خواهشا یه کمی فکر و مطالعه کنید 

ببخشید دیدی یه عده هستن همش مینالن از همه چیز الکی الکی اونطوری باش اونی که فک میکنی نیست اونه🙂

دقیقا هر کی هست خیلی خیلی بهم نزدیکه بخدا قبل ازدواجم مادرشوهرم رفت یجایی باطل کرد ینی تازه با ارامش میخوابیدم انقدر بعد عروسی خونم بهم ارامش میداد ک نگو الان تو روزم تو خونم میترسم ی دلهره دارم همش 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
هر کسی هست میدونم اشناست تا دید کارام اوکی شد و داشتم رو خوشی میدیدم باز از نو نوشت

هرروز حصار خضری بخون 

به جای صلواتی که توی دستور هست،میتونی صلوات عادی هم بفرستی

🌟دستور کامل حصار خضری

🌿هفت صلوات ابراهیمی
🌿هفت سوره حمد
🌿هفت تا آیت الکرسی کامل
🌿هفت تا سوره کافرون
🌿هفت تا سوره توحید
🌿هفت تا سوره فلق
🌿هفت تا سوره ناس
🌿۷ مرتبه ذکر «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم»
🌿هفت تا صلوات ابراهیمی

در پایان اگر تصور کنید در پناهی از نور الهی هستید عالی میشه
اسم خودتون و کسانی که میخواین در این حصار باشه رو ببرید حتی میتونه ماشین یا خونه تون هم باشه
ولی حداقل روزی سه بار
یا بعد از هر نماز واجب یک بار که دیگه نور علی نور میشه که میشه حداکثر ۵بار

🌺صلوات ابراهیمی

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مُحَمَّدٍ كَمَا صَلَّيْتَ عَلَي اِبْرَاهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْرَاهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد.
اَللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مَحَمَّدٍ كَمَا بَارَكْتَ عَلَي اِبْراهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْراهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
خب سربسته بگو چه کارایی میکنه دیگه تهش دعانویسه

میگه کارم ضد جنه

ببین خودش تعریف میکنه چنان مادرش با افتخار از کاراش میگه آدم شاخ درمیاره حالا خودشون هیچ چند بار به من گفتن دعانویس داریم نمیدونم چرا به منه بدبخت گفتن فک نکردن ازشون میترسم

واقعا دقیق نفهمیدم چه کارن انشالله اگه نیت بدی دارن برا بقیه سرشون به خودشون گرم شه

دقیقا هر کی هست خیلی خیلی بهم نزدیکه بخدا قبل ازدواجم مادرشوهرم رفت یجایی باطل کرد ینی تازه با ارامش ...

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

#در_امان_ماندن_از_شر_جن_انس

🌼رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرمود:
هرکه این #دعا را در هر صبح و شام بخواند، حق‌تعالی چهار فرشته بر او بگمارد که او را از پیش‌رو و پشت سر و جانب راست و طرف چپ حفظ کنند و در امان خدای عزّوجلّ باشد و اگر آفریدگان از جنّ و انس بکوشند که بر او زیانی برسانند توفیق نیابند؛

و آن دعا این است:

🍃بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ، بِسْمِ اللّٰهِ خَيْرِ الْأَسْماءِ، بِسْمِ اللّٰهِ رَبِّ الْأَرْضِ وَالسَّماءِ، بِسمِ اللّٰهِ الَّذِي لَايَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ سَمٌّ وَلَا داءٌ، بِسْمِ اللّٰهِ أَصْبَحْتُ، وَعَلَى اللّٰهِ تَوَكَّلْتُ، بِسْمِ اللّٰهِ عَلَىٰ قَلْبِي وَنَفْسِي، بِسْمِ اللّٰهِ عَلَىٰ دِينِي وَعَقْلِي، بِسْمِ اللّٰهِ عَلَىٰ أَهْلِي وَمالِي، بِسْمِ اللّٰهِ عَلَىٰ مَا أَعْطانِي رَبِّي، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِي لَا يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي الْأَرْضِ، وَلَا فِي السَّماءِ، وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ، اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً، اللّٰهُ أَكْبَرُ اللّٰهُ أَكْبَرُ، وَ أَعَزُّ وَأَجَلُّ مِمَّا أَخافُ وَأَحْذَرُ، عَزَّ جارُكَ وَجَلَّ ثَناؤُكَ، وَلَا إِلٰهَ غَيْرُكَ . اللّٰهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ نَفْسِي، وَمِنْ شَرِّ كُلِّ سُلْطانٍ شَدِيدٍ، وَمِنْ شَرِّ كُلِّ شَيْطانٍ مَرِيدٍ، وَمِنْ شَرِّ كُلِّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ، وَمِنْ شَرِّ قَضاءِ السُّوءِ، وَمِنْ كُلِّ دابَّةٍ أَنْتَ آخِذٌ بِناصِيَتِها، إِنَّكَ عَلَىٰ صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ، وَأَنْتَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ حَفِيظٌ، ﴿ إِنَّ وَلِيِّيَ اللّٰهُ الَّذِي نَزَّلَ الْكِتٰابَ وَ هُوَ يَتَوَلَّى الصّٰالِحِينَ﴾، ﴿فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِيَ اللّٰهُ، لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ، وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ﴾.

🌼حضرت سجاد(علیه‌السلام) می‌فرمود: هرگاه این کلمات را بگویم، اگر جن و انس به زیان من گرد آیند باکی ندارم:

🍂بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمِنَ اللّٰهِ، وَ إِلَى اللّٰهِ، وَفِي سَبِيلِ اللّٰهِ، وَعَلَىٰ مِلَّةِ رَسُولِ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ . اللّٰهُمَّ إِلَيْكَ أَسْلَمْتُ نَفْسِي، وَ إِلَيْكَ وَجَّهْتُ وَجْهِي، وَ إِلَيْكَ أَلْجَأْتُ ظَهْرِي، وَ إِلَيْكَ فَوَّضْتُ أَمْرِي، اللّٰهُمَّ احْفَظْنِي بِحِفْظِ الْإِيمانِ مِنْ بَيْنِ يَدَيَّ وَمِنْ خَلْفِي، وَعَنْ يَمِينِي وَعَنْ شِمالِي، وَمِنْ فَوْقِي وَمِنْ تَحْتِي، وَما قِبَلِي، وَادْفَعْ عَنِّي بِحَوْ لِكَ وَقُوَّتِكَ، فَإِنَّهُ لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِكَ

⚘️به نام خدا و به خدا و از خدا و به سوی خدا و در راه خدا و بر آیین رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش)، خدایا خویشتن را تسلیم تو کردم و رویم را به جانب تو متوجه نمودم و به تو پشت‌گرم شدم و کارم را به تو واگذاشتم، خدایا مرا به حفظ ایمان حفظ کن، از پیش رویم و از پشت سرم و از سمت راست و چپم و از بالای سرم و زیر پایم و آنچه نزد من است، به حول و نیرویت از من دور کن، زیرا جنبش و نیرویی جز به تو نیست

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
خیلی دیدم اینجور ادما بدبخت بیچاره شدن یا یکی از عزیزانشون تقاص کار اینو پس داده

بنظرم خدا اینارو زده که رفتن سمت اینکارا خودشم همه میدونن و میترسن رفت و آمد کنن باهاشون هر اتفاقیم میوفته تقصیر اینا میندازن این خودش خیلیه