2777
2789
عنوان

امروز تو ارایشگاه ی خانمه حرفایی میزد ک ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3014 بازدید | 112 پست
الان بدیش اینه میترسم بگم دوباره اگ بچه چیزی بشع دیگ داستان درست شه الانم باردارم سمت این چیزا برم م ...

آره اینم هست

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم نمیشهچون دوست منم واسه برگشت عشقش رفت پیش دعانویس اون بهش گفت راه ابطال کلا نداره،اگه مطمئن ...

این حرف شما یعنی خدا و کلامش هیچ... جادوگر هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه و هیچ راهی هم برای باطل کردنش وجود نداره!!!! 

این حرف شما یعنی خدا و کلامش هیچ... جادوگر هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه و هیچ راهی هم برای باطل کرد ...

خدا احتمالا خودش علاقه ای نداره کمک کنه تو این حیطه ها😅

ولی جدا از شوخی

این کسی که واسه دوست من کار انجام داد خیلی حرفه ای بود،و جدی اینو بهش گفت.رک گف ابطال نداره.اگه طرفو واقعا و همه جوره میخوای برات بزنم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
امضاتونو خوندم ، بغض کردم🫂

ایکاش همیشه بغضت از خوشی باشه عزیزم.. ❤

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...