2777
2789
عنوان

امروز تو ارایشگاه ی خانمه حرفایی میزد ک ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 112 پست
عزیزم توی ی انجمن ادبی و علمی نرفتی که رفتی ارایشگاه. چه انتظاری داری خدایی؟

امضاتونو خوندم ، بغض کردم🫂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آخه کاریم نمیکنه

صبر کن به خدا ایمان داشته باش

به مرور همه چی درست میشه 

اینو منی دارم میگم که سبک زندگیم به خواست خدا عوض شد آدم مورد علاقم اومد و حتی اون حرفایی که آرایشگرم راجع به پارتنرم میزد همش دروغ بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این این حرفا دروغهههههفقط یه چیز راسته باور کردن یه حرف یا روشطلسم و دعا و نویس و رمال و ف. ا ...

چرا نیست هست که تو قران اومده خدا هم گفته دوری کنید از این چیزا

عزیزم انسان اختیار داره.اگر خدا قرار بود کاری کنهجلوی این همه جنایتو میگرفتدیگه طلسم و جادو که از جن ...

خب اونا به خواست خدا که وحشی نشدن 

اما دعا نویس و رمال و.....چرته محضه

خیلی بده خدا اونی ک طلسم مینویسه برای یکیو نابود کنه خدا سزاشو بده بخدا دردشو از بچگی دارم میکشم  دروغ نیست چون دیدم همش مورد ازار قرار میگرفتم ب چشم میدیدم ازدواج کردم مادرشوهرم رفت از کسی طلسم نمینوشت فقط باطل میکرد دقیقا گفت از خونه پدری جن همراهشه اگ باردار بشه بچش دیونه میشه  بعدش باطل کردیم خوب خوب شدم چند ماه گذشت الان باردار شدم دوباره اومد سراغم صبا ک شوهرم میره نمیتونم بخوابم میترشم خدا نکرده بلای سر بچم بیاد خودم ب درک تحمل میکردم عادت کرده بودم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
دقیقا.منم همینو میگم

😂😂 همه همینو میگن یکی نمیخاد قبول کنه میگه کفره نمیگه یکی میگه

ولی بعضی جاها سوسکی انتقام میگیره ها وای اونم عمر طولانی میخاد دیدنش

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         
صبر کن به خدا ایمان داشته باشبه مرور همه چی درست میشه اینو منی دارم میگم که سبک زندگیم به خواست خدا ...

خداروشکر🥰

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         
هر کسی هست میدونم اشناست تا دید کارام اوکی شد و داشتم رو خوشی میدیدم باز از نو نوشت

ببخشید دیدی یه عده هستن همش مینالن از همه چیز الکی الکی اونطوری باش 

اونی که فک میکنی نیست اونه🙂

به خاک سیاه بشینن اینطور آدمامن یه فامیل دارم میگه چشم سومم بازه با جنا درارتباطم فلانم اونقد میترسم ...

نترس اون ذهنش سمت همینا رفته من یه دوستی داشتم می‌گفت جن تو خونمون بود چون پدر بزرگش دعا نویس بود بعد می‌گفت جنه همیشه تو خونمون  بود بعد فوت پدر بزرگم و همه وسایل هارو هم همون برمی داشت می‌گفت اوایل می ترسیدیم بعد می‌گفت وقتایی که دعواش میکردم تمام وسایلمو میزاشت سرجاش یا زمانهایی که بهش محل نمیدادم کارمون نداشت ولی قبلش که ازش می‌ ترسیدیم خیلی اذیت میشدیم