میگف دعا با طلسم فرق داره اگ برا کسی طلسم گرفته باشن دیگ ن تمدید میخا ن از بین میره مگر اینک کسی ک طلسمو نوشته بمیره یااون کسی ک مورد طلسم واقع شده بره زیر تابوت ی مرده تااز بین بره .میگف دعا نویس نمیتونه برا خودش هیچوقت دعا بنویسه .میگف طلسمی ک با گلاب و زعفرون نوشته شده باشه اثرش خیلیه.بعد میگف برای برادرم طلسم گرفته بود زنش بقدری فشار عصبی روش بود ک میدونست خطا میکنه نمیتونس کاری کنه برا همین ک این فشار برداشته یا زیاد فک نکنه معتاد شده یود
هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
عزیزم توی ی انجمن ادبی و علمی نرفتی که رفتی ارایشگاه. چه انتظاری داری خدایی؟
امضاتونو خوندم ، بغض کردم🫂
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به خاک سیاه بشینن اینطور آدمامن یه فامیل دارم میگه چشم سومم بازه با جنا درارتباطم فلانم اونقد میترسم ...
نترس اون ذهنش سمت همینا رفته من یه دوستی داشتم میگفت جن تو خونمون بود چون پدر بزرگش دعا نویس بود بعد میگفت جنه همیشه تو خونمون بود بعد فوت پدر بزرگم و همه وسایل هارو هم همون برمی داشت میگفت اوایل می ترسیدیم بعد میگفت وقتایی که دعواش میکردم تمام وسایلمو میزاشت سرجاش یا زمانهایی که بهش محل نمیدادم کارمون نداشت ولی قبلش که ازش می ترسیدیم خیلی اذیت میشدیم