2777
2789

میگف دعا با طلسم فرق داره اگ برا کسی طلسم گرفته باشن دیگ ن تمدید میخا ن از بین میره مگر اینک کسی ک طلسمو نوشته بمیره یااون کسی ک مورد طلسم واقع شده بره زیر تابوت ی مرده تااز بین بره ‌.میگف دعا نویس نمیتونه برا خودش هیچوقت دعا بنویسه .میگف طلسمی ک با گلاب و زعفرون نوشته شده باشه اثرش خیلیه.بعد میگف برای برادرم طلسم گرفته بود زنش بقدری فشار عصبی روش بود ک میدونست خطا میکنه نمیتونس کاری کنه برا همین ک  این فشار برداشته یا زیاد فک نکنه معتاد شده یود

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا و طلسم همش دروغهههههه

ن عزیزم نیس تو قرانم امده

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

الکی میگه منو با موهام طلسم کرده بودن انداختم تو اب نمک بعدشم اتیشش زدم خاکسترشم با آب ریختم دنبالش رفت

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

من خدا اعتقاد دارم. نه دعاهایی که بنده های خدا مینویسن. اعتقاد نداشته باشی نمیشه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

به خاک سیاه بشینن اینطور آدما

من یه فامیل دارم میگه چشم سومم بازه با جنا درارتباطم فلانم اونقد میترسم کاری کنه با زندگیم 

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله