2777
2789

یبار تو دلم خودم ب خودم اعتراض کردم اه چیه دچار روزمرگی شدم همش کارای تکراری 

خدا یکککککککککک بلاهایی سرم اورد ک روزی هزار بار گفتم  همون روزمرگی رو قربون بسه🤦😩

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه والا 

الان در حواب ناز بودم پسرم نق زد 

پا شدم دیدم جاشو خیس کرده حساااابی سورپرایز شدم از روزمرگی دراومدم 😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
یبار تو دلم خودم ب خودم اعتراض کردم اه چیه دچار روزمرگی شدم همش کارای تکراری خدا یکککککککککک بلاهای ...

واقعا..منم میگم بیخبری خوش خبری،شکر میکنم...فک میکنم خدا اصلا خوشش نمیاد غر غر کنم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

ایکاش توخونه ای جدااز پدرمادرم بودم همیشه آرزو داشتم وقتی شوهرمیکنم ازشون دورباشم. اما شوهرم خیلی ازنظرمالی وضع بدیه و ما طبقه بالای پدرم میشینیم. و من هرروز مجبورم غذاشونو بذارم هرروز بفکر اونا باشم ک تنها نمونن. هرروز بفکرشون باشم بیرون ببرمشون. تنها نمونن. اما خاهرامو برادرام کلا بیخیالشونن چون خونشون دوره.

ما بچه دار نمیشیم. و همشون میگن تو ک بچه نداری خب وقتت زیاده. اما من دوس داشتم مثل اونا دوربودم ک ساعتها توخونه خودم تنهابودم.

ایکاش توخونه ای جدااز پدرمادرم بودم همیشه آرزو داشتم وقتی شوهرمیکنم ازشون دورباشم. اما شوهرم خیلی از ...

عزیزم.سعی کن وضع مالیتونو بهتر کنید الان چون اجاره نمی‌دید فقط پس انداز کن که بتونید ازونجا دبیاید .هیچی آرامش بخش تر ازین نیس که آدم توخونه خودش باشه واختیارش زندگیش دست خودش باشه

عزیزم.سعی کن وضع مالیتونو بهتر کنید الان چون اجاره نمی‌دید فقط پس انداز کن که بتونید ازونجا دبیاید . ...

اره دقیقا. 

پس انداز کردیمو تونستیم یه سورن صفر بخریم. اما من میگم بفروشیم یه ماشین ارزونتر بخریمو بقیشم طلا بخریم . شوهرم میگه نه همینو سوارشیم. موندم چی کنم. ازطرفی با سورن هم نمیشه خونه خرید.اجاره خونه ها هم ک خیلی زیادن.

ایکاش توخونه ای جدااز پدرمادرم بودم همیشه آرزو داشتم وقتی شوهرمیکنم ازشون دورباشم. اما شوهرم خیلی از ...

شما خودت داری برا خودت وظیفه میترشی والا من بچه خودمم هرروز نمیبرم بیرون.

لطف مکرر میشه وظیفه مسلم.

الان از دلسوزیه ولی بعد همه طلبکارت میشن.

پدر مادر بی اندازه عزیزن و احترامشون وظیییفه ماست،ولی اندازه نگهدار که اندازه نکوست.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.