2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج دیگه خونوادم دوستم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 140 پست
جیگرتو برم انگار قلبم و لمس کردی با آرزوی قشنگت 🥺♥️دشمن هیچ وقت نمیدونه از کجا بزنه اما آشنا و دوست ...

آفرین چه قدر قشنگ گفتی... منم همیشه یه ترس بزرگ دارم ... همش ترس رها شدن و بی پناه شدن دارم .... میگم اگه یه روز با شوهرم به مشکل بخورم خدایی نکرده چی 

متاسفانه حدست درسته و خونوادت بهت حسادت میکنن 

مامانت ب تو 

بابات ب شوهرت ک باز علت مامان هست ک ب بابات سرکوفت میزنه...

به نظرم ارتباطت با خونوادت رو خیلی کم کن و قطع نکن چون هم بعدا ب ضررت میشه هم برکت از زندگیت میره و ممکنه خونواده شوهرت سواستفاده کنن 

اما کاری ک میکنی اینه هیچ اطلاعات و جزئیات از زندگیت رو بهشون نده 

تا دعوتشون نکردی اجازه نده بیان خونت 

مناسبتها یه ساعت برید بیاید 

ماشین میخرید مسافرت میرید اصلا نگید 

کلا زندگیت مخفی باشه 

حتی از زندگیت پرسیدن بگو زندگی کی راحته همه سختی دارن...

شان پدر و مادرت رو حفظ کن 

هدیه خواستی بخری سنگ تموم نذار ولی حتما بخر براشون 

خلاصه رابطه کم و اصولی 

مطمئن باش اونا هم پشیمون هستن 

حدس خودتم باز درسته اونا میخوان تا ابد زیردست باشی اما استقلال مالی از جوونی و شوهر خوبی ک کردی قدرت رو ازشون گرفته اینطوری فکر میکنن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا وبالت بشن ‌؟برو سرکار . هم حالت بهتر میشه هم وقت یادآوری خاطرات مزخرف رو نداری . اگر خودت نخوای ...

سرکار میرم عزیزم ... خداروشکر موفقم هستم ولی همیشه این جای زندگیم درد می‌کنه

چی کشیدی تو عزیزم🥺🥺🥺 منم کم و بیش اینارو کشیدم ولی از طرف مادرم .... بابام نه میبره نه میدوزه مخا ...

دوست ندارم اینو بگم ولی گول این بابا ها که چیزی به زنشون نمیگن و نخور کافیه شرایطش پیش بیاد جوری بهت ضربه بزنه که... اگه خوب بودن نمیزاشتن زنه کلی بچه رو اذیت کنه و همینجور وایسن نگاه کنن

فقط گفتم که توقع و انتظار خوب بودن نداشته باشی نه اینکه یه وقت خودتو ناراحت کنی 🫂❤

تجربشو داشتم متاسفانه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامانت بدجنسه ولی رو بازی میکنه مادر من از مادرت بدتره چون زیر زیرکی زندگیمو پاشوند نابودم کرده خاست ...

راهش اینه خواستگار خوب اومد دیگه دختر خوب خانواده نباشی عزیزم... نباید به خواسته هاشون تن بدی وگرنه بدبخت تر میشی... آره درد می‌کشی تاوان داره ولی بهتر از اطاعت ازشونه هزینه شو بپرداز بتونی بهتر زندگی کنی.... دقت کنی همیشه بچه های سرکش که خونواده ازشون راضی نیستن موفق ترن و اتفاقا همون خونواده هم بیشتر نگرانن که این بچه نذاره بره ..

همه ی پیاماتونو خوندمچقدررر این خنده هات برام آشناستوقتی تو یه موقعیتی هستی یه حرفی از یکی میشنوی می ...

مجبورم از خودم فاصله بگیرم واسه همین 

خودم آدم خیلی غمگینیه 

قبلا میگفتم نمیزارم اینا ذات منو عوض کنم

بعدها فهمیدم شاید من تنها چیزی که نباید میزاشتم آسیب ببینه احساساتی بوده که سرکوب کردم تروماهایی که برام به جا گذاشتن و تو زندگی مشترک و آینده از من یه آدم انرمالی ساخت هر حرکتی باعث میشد دلم بسوزه و سریع گارد بگیریم چون مجبور بودم همیشه مادر و پدر خودم باشم دیگه نمی‌خواستم کسی من عزیزمو اذیت کنه اما این همون رفتار انرمال بود و تاثیراتشون خیلی غبطه خوردم وقتی فهمیدم اینهمه تلاش کردم و باز یه گل دیگه ازشون خوردم واسه همین شروع کردم درمان کردن خودم و فاصله گرفتم از خودم

از اونجایی که نویسنده هستم نوشتن حالمو خوب کرد و منو پرت کرد تو یه دنیای دیگه واسه همین میخندم 

این ماسک کمتر اذیتم می‌کنه🙃

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

متاسفانه حدست درسته و خونوادت بهت حسادت میکنن مامانت ب تو بابات ب شوهرت ک باز علت مامان هست ک ب بابا ...

چه قدر شما آدم عاقلی به نظر می‌رسید... آره درسته کاملا خیلی خوب نوشتین من حالم خوب نیست الان نمیتونم انقد خوب تجزیه تحلیل کنم و بنویسم ولی همه ی جملات شما کاملا درست بود ... 

مادر من حتی سرکار که می رفتم می‌گفت دیگه خانوم حاضر نیست دو تومن بهش بدیم بشینه خونه توقعش زیاد شده ... جای اینکه خوشحال باشه به جایی رسیدم که نیاز ندارم ازشون پول بگیرم و سطح درآمدم خوبه ... حاضر بود قبول کنم با دو میلیون تومان که بهم میدن خونه بشینم که بتونه روم کنترل داشته باشه ... هر روز که از سر کار بر میگشتم خونمون جنگ بود. فکر کن بعد این همه خستگی تو محیط کار و چالشاش خونه هم آرامش نداشتم و همش بهم تهمت می زد ... بابامم هی میخواست پر کنه که آره این معلوم نیست کجا می‌ره و چی کار می‌کنه :)))

آفرین چه قدر قشنگ گفتی... منم همیشه یه ترس بزرگ دارم ... همش ترس رها شدن و بی پناه شدن دارم .... میگ ...

هیچی دست خودتو میگیری یه بار دیگه بلند میشی 

به قول گفتنی من از تکرار این ساعت خستم 

من زورگویی تو کتم نمیره اصلا اینهمه فلاکت نکشیدم و جون نکندم که شوهرم بخواد بهم زور بگه من خونواده ام و کنار گذاشتم بازم پیش بیاد بازم کنار میزارم هرچقدر سخت لزومی نداره خط قرمزامو زیر پا بزارم 

فقط بدترین قسمتش اینه من وقتی با همسرم به اختلاف میخورم نمیتونم بحث کنم یهو میرم تو فکر که چیکار کنم و کجا برم و از کجا شروع کنم حتی نمیتونم احساساتمو بیان کنم 

آدم موقع جنگ وقت عذاداری نداره من هیچ وقت نتونستم حتی گریه کنم همیشه باید سگ دو میزدم 

اون حس بی پناه بودن اون لحظه و فشار اون بحثها واقعا بده

هیچی دست خودتو میگیری یه بار دیگه بلند میشی به قول گفتنی من از تکرار این ساعت خستم من زورگویی تو کتم ...

با تمام وجووووود نوشته هاتو درک کردم 😢😢😢 من هم همیشه همینا تو سرم میگذره .... دائم تو فکر آینده نگریم که اگه اتفاقی برام افتاد بتونم گلیممو از اب بکشم چون هیچکس رو ندارم

میفهممت ولی خودتو سانسور نکن ... همه چیز سخت تر میشه

قربونت برم مرسی بابت نگرانیت من فقط خودمو کنترل میکنم تا حدی دستم اومده ولی نه کامل خیلی جاها کم میارم اما جا نمی‌زنم نمیتونم جا بزنم 

میگه قوی بودن البته کلمه درستی نیست ، وقتی معنا داره که تو انتخاب دیگه ای هم داشته باشی 

مام دوست نداشتیم قوی باشیم فقط گزینه ی دیگه ای برای انتخاب نداشتبم

قربونت برم مرسی بابت نگرانیت من فقط خودمو کنترل میکنم تا حدی دستم اومده ولی نه کامل خیلی جاها کم میا ...

آره درسته ... خدا ایشالا از این به بعدش رو برامون خوب بخواد ... باید پذیرفت تو یه سری چیزا هیچ حق انتخابی نداشتیم و نداریم مثل خانواده .... همینا هم میشه درد بی درمون دیگه 

با تمام وجووووود نوشته هاتو درک کردم 😢😢😢 من هم همیشه همینا تو سرم میگذره .... دائم تو فکر آینده ن ...

منم همینطور عزیزمممممم متاسفانه اینطوری شده دیگه واسه مام اما خدا هست به مو میرسه پاره هم میشه یه مسیر جدید ساخته میشه اما اون بالایی هست بعد هر بار دوباره ساخته شدن بیشتر به حضورش ایمان میاریم تا الانم دست اون رو سر من به شخصه بوده اگر نه هیچی نبودم حتی شاید تا الان نبودم

منم همینطور عزیزمممممم متاسفانه اینطوری شده دیگه واسه مام اما خدا هست به مو میرسه پاره هم میشه یه مس ...

ایشالا ک همیشه بالایی باشه و برات خوب بخواد دختر مهربون🥺♥️♥️