با گوشی با یکی دردو دل میکردم اما به خدا منظور بدی نداشتم اون داشت از سختیای زندگیش و کم و کاستیای عروسیش میگفت منم گفتم خانواده شوهرم اتفاقی شنیدن حرفامو شوهرم هنوز نمیدونه واقعا دیگه روم نمیشه ببینمشون از دستم خیلی ناراحتن رفتارشون کلا باهام سرد شده میخوام مهریمو ببخشم و از شوهرم جدا بشم دیگه حرمتی بینمون نمونده عذر خواهیم نمیتونم کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخه درد و دل داریم تا درد و دلاگر غیبت کسی رو از اون افراد کرده باشه اگر با یه اقا درد و دل کرده باش ...
اسی احساس صمیمیت کرده ی لحظه و هرچی تو ذهنش بوده بدون فکر گفته...من با نظر شما موافقم بنظرم درکل نباید ادم هم گذشته رو شخم بزنه هم از زندگی شخصیش درد دل کنه
خب من ذاتم خراب . دارم راهنمایی میخوام برای طلاق دیگه نگفتم که میخوام بمونم .
دیوانه ای طلاق بگیری؟بی سر و صدا خودت برو معذرت خواهی بگو یاد قدیما افتادم بچه بودم حساس بودم خیلی اذیت شدم ولی الان همه چی خیلی خوبه و معذرت خواهی کن.یجوری بزن سمت اینکه میخواستم دوستمو دل داری بدم خواستم بگم اونقدرم وضعت بد نیست
اسی اگه فحش و بد و بیراه نگفتی بنظرم قابل حله اصلا بزرگش نکن برو خونشون ی شب و مثل همیشه رفتار کن و اگه دیدی رفتارشون تغییر کرده معذرت خواهی کن ولی اگه دیدی تغییر نکردن توهم اصلا بروی خودت نیار انشالله درز پیدا نمیکنه چون گفتی خط قرمزه شوهرته