2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5409 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه درد و دل داریم تا درد و دلاگر غیبت کسی رو از اون افراد کرده باشه اگر با یه اقا درد و دل کرده باش ...

اسی احساس صمیمیت کرده ی لحظه و هرچی تو ذهنش بوده بدون فکر گفته...من با نظر شما موافقم بنظرم درکل نباید ادم هم گذشته رو شخم بزنه هم از زندگی شخصیش درد دل کنه

[QUOTE=366054600]دوستم بود میشناسنش [/QUOTEاز قدیم گفتن اگه میخوای حرفی بزنی دور سر بزن کسی نباشه طل ...

نمیخوام دیگه موندنم چه ارزشی داره . خانواده معنیش احترام و دوستیه نباشه دیگه به دردم نمیخوره اون زندگی 

خب من ذاتم خراب . دارم راهنمایی میخوام برای طلاق دیگه نگفتم که میخوام بمونم .

دیوانه ای طلاق بگیری؟بی سر و صدا خودت برو معذرت خواهی بگو یاد قدیما افتادم بچه بودم حساس بودم خیلی اذیت شدم ولی الان همه چی خیلی خوبه و معذرت خواهی کن.یجوری بزن سمت اینکه میخواستم دوستمو دل داری بدم خواستم بگم اونقدرم وضعت بد نیست

نمیخوام دیگه موندنم چه ارزشی داره . خانواده معنیش احترام و دوستیه نباشه دیگه به دردم نمیخوره اون زند ...

عزیزم ادم که نکشتی دلشونو شکستی فقط برو معذرت خواهی گفتی خانواده مودبین میبخشنت انشالله

ببین آخه من خیلییی حرف بدی گفتم گفتم کاش ازدواج نمیکردم خانواده های بهترم بودن خب این خیلی بده خیلیی ...

وا خب چیز بدی نگفتی  خانوادش رو حتما باهاشون اوکی نیستی گفتی خانواده بهتر مگه چیه

همه همینو میگن 

نه واسه طلاق رضایت شوهرت لازمه

اگه بگم دیگه دوست ندارم طلاقم میده 

فقط طلاق غیر حضوریم داریم ؟ 

نمیخوام باهاش روبه رو بشم حقیقتا یکم تحقیق کردم گفتن طلاق غیر حضوریم هست ولی دوستان اینجا میگن نداریم 

اسی اگه فحش و بد و بیراه نگفتی بنظرم قابل حله اصلا بزرگش نکن برو خونشون ی شب و مثل همیشه رفتار کن و اگه دیدی رفتارشون تغییر کرده معذرت خواهی کن ولی اگه دیدی تغییر نکردن توهم اصلا بروی خودت نیار انشالله درز پیدا نمیکنه چون گفتی خط قرمزه شوهرته

اره بابا به نظر منم امشب مداراکتو جمع کن فردا خودت برو درخواست طلاق بده شناسنامه کارت ملی عکس سند از ...

کارت ملیم هنوز نیومده . اگه خودم درخواست طلاق بدم چقدر طول میکشه ؟