2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7079 بازدید | 183 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو خودت زودتر ب شوهرت بگو دوستم هی میگفت خوش ب حال تو زندگیت خوبه مادر شوهرت خوبه منم خاستم زندگیم چشم نخوره گفتم نه اصلا خوب نیستن و کاش با یه خانواده بهتر وصلت میکردم 

بگو خیلی هی بهم می‌گفت خوش ب حالت

بگو فک کنم مامانت اینا فهمیدن نکنه یه وقت فکر بد کنن 

ب شوهرت بگو برو ب مامانت ماجرا رو بگو یه وقت فکر بد نکنن در موردم

کار اونا زشت بوده که فالگوش وایسادن

تو باید طلبکار باشی ازشون

دست پیش بگیر

محکم باش دختر

اگرم گفتن بگو توی روتون که نگفتم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
خدا بزنه تو این بلوغ فکری دیگه آدم یه جا سر درد و دلش باز میشه یه چیزی گیر آوردین

والا بخدا 👌

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
حرفای بد زیادی زدم ولی یکیشون که خیلی بده و از دهنم پرید گفتم خانواده های خوب زیادی بودن من اشتباه ک ...

این که بد نیست منم پیش فامیل شوهرم پشت شوهرم حرف زدم بعد اون رفت به خواهرشوهر گفت خواهرشوهرم به شوهرم گفت اونم ناراحت شد که چرا پیش اون آدم حرف زدم منم حق به جانب گفتم من کار بدی نکردم هرچی گفتم راست گفتم طلاقم نگرفتم بیخیال زندگی تو بکن ولی زندگی تو یه حیاط مشترک اصلا خوب نیست

خب شوهرم که بعد از منم میتونه با یکی بهتر از من ازدواج کنه الان اگه بخوام زندگی کنم تا آخر عمر باید ...

اجازه بده با احترام حرفاتو نپذیرم چون از عقل به دوره تو کجا بودی که خانواده شوهرت حرفاتو شنیدن؟؟ 

خدا بزنه تو این بلوغ فکری دیگه آدم یه جا سر درد و دلش باز میشه یه چیزی گیر آوردین

عزیزم اونی که پای همچین چیزی میخواد طلاق بگیره و غرور کودکانش بهش اجازه ی عذرخواهی نمیده یعنی بچست و هنوز به بلوغ فکری نرسیده و ازدواجو با خاله بازی اشتباه گرفته. یکم فکر کن.

ببین آخه من خیلییی حرف بدی گفتم گفتم کاش ازدواج نمیکردم خانواده های بهترم بودن خب این خیلی بده خیلیی ...

همینارو برو بهشون بگو، بگو میخواستم باهاش هم دردی کنم نمیدونم چم بود اینارو گفتم

خب اونام خودشونم اذیت کردن حالام دیگ کاریه که شده ولی اینکه به طلاق فکر میکنه خیلی دیگه زیاده رویه

میگه جبران کردن و خانواده مودبین و ما صمیمی بودیم یعنی خانواده بدی نیستن اون اذیتاشونم شاید بخاطر رفتار بد اسی بوده چون وقتی اینجوری راجبشون حرف میزنه ممکنه دوران عقد و اینام اذیت کرده باشه اسی خانواده شوهرشو.ولی درست میگین فکر به طلاق دیگه واقعا زیاده رویه

خخخ دوتاشم که اسی گفتی مقصره

در هر صورت میگه اسی مقصره🤣🤣اسی ولکن بابا اگه شوهرتون و زندگیتو دوست داری بیخیال شو بدرک که باهات سرد شدن اونام میفهمند تو زیاد از عرپسیت راضی نبودی به تختم نباشه مگه قرار با اونا زندگی کنی من آنقدر خواهر شوهرم دعوا درست میکرد منم جوابشو میدادم جنگ میکردیم باهم ازش متنفرم ولی الان عین خیالم نیس