2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7078 بازدید | 183 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا حق نداره با کسی درد و دل کنهاگه کم و کاستی به حق بودهکه باید حقی برا عروس قائل شن

اخه درد و دل داریم تا درد و دل

اگر غیبت کسی رو از اون افراد کرده باشه 

اگر با یه اقا درد و دل کرده باشه

اگر با ی غریبه دردودل کرده باشه

همه ی اینا خودش عیبه

من طبق چیزایی که استارتر گفت مطمئنم که یچیزی پشت خونواده ی همسر گفته توی درد و دلاش چون داره میگه دیگه روم نمیشه ببینمشون و از این حرفا

بنابر این کار ایشون اشتباه بوده!

نمیتونم حاشا کنم دوستمو میشناسن صحبتامونو کامل شنیدن مطمئنم . من با خانواده شوهرم خیلی صمیمی بودم ال ...

اره بابا به نظر منم امشب مداراکتو جمع کن فردا خودت برو درخواست طلاق بده 

شناسنامه کارت ملی عکس سند ازدواج 

فقط چک ببین همه چی رو برداریا 

به نظرم مشکل از خودشونم بوده اونا یکاری کردن که تو حس بد داشته باشی و بخای درددل کنی اگر کاری نکرده بودن توام چیزی نمیگفتی ولی خب مهم نیست همونطور ک تورو ماراحت کردن الان خودشون ناراحت شدن زمان که بگذره فراموش مبشه اگرم به روت اوردن بگو من داشتم دل داری میدادم و اصلا منظوری نداشتم چیزی تو دلم نبود حس میکنم سنت خیلی کمه انگار 

خب بین همه خانواده های شوهری سرد شدن پیش میاد حالا به هر دلیلی ک باشهاین کارو نکن زناگه بدونی بعضیا ...

ایشون فرق داره خیلی باشخصیت ن و مناعت طبع دارند

و اهل حاشیه و دعوا نیستن

اونایی که شما میگین هرروز شون با دعوا شروع میشه با دعوا تموم میشه براش روتینه

آره منم قبول دارم داره مته به خشخاش میذاره دوستمون

یه مدت بگذره عادیتر میشه براش

البته بستگی داره چیا گفته باشه ها

ولی بازم هرچی 

از این داستان چند روز میگذره ؟ اگه میخواستن بگن خب تا الان گفته بودن دیگه

یه روز اونا که هرگز نمیگن مشکل من الان اینه که مطمئنم با این حرفایی که زدم دیگه تا آخر عمر رابطم با خانوادش شکرابه دیگه مجبورم قطع رابطه کنم که اونم غیر ممکنه . شوهرمم خط قرمزش غیبته بهتره همین الان ازش جدا بشم احساس میکنم واقعا لیاقت شوهرمو ندارم حداقل برم یه زندگی خوب داشته باشه