2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7078 بازدید | 183 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگن اصلا خیلی خانواده مودبین دوران عقد خیلی مشکل داشتم ولی بعد عروسی خیلی خوب شده بودن که گند زدم ...

عزیزم تو حقیقتو گفتی

کاراونام خوب نبوده فالگوش بودن

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زرنگ باش بگو مشاور بوده

با یه مشاور هم هماهنگ کن بگو اینا رو دلم مونده بوده 

ولی چون نمی خواستم ناراحتی پیش بیاد نگفتم 

و حس کردم رو زندگیم تاثیر می‌زاره با مشاور حرف می زدم که حل و فصلش کنه و تاثیر رو زندگیم نزاره 

مشاور گفته همه حرفا رو بهش بگم با جزییات و اون دیدگاه که داره اذیتم می کنه

به نظرم کار اونا زشت تر بود که گوش وایسادن اگه قرار بر این باشه که باید نود درصد خانواده ها از هم جد ...

خب تو خانواده های ما اینکار خیلییی قبح داره نمیدونم چجوری بگم اصلا چیزی به اسم غیبت تو این خانواده وجود نداره منه احمقم از روی نادونی یه غلطی کردم مثل چی پشیمونم الان 

زرنگ باش بگو مشاور بودهبا یه مشاور هم هماهنگ کن بگو اینا رو دلم مونده بوده ولی چون نمی خواستم ناراحت ...

نمیشه اسم دوستمو چندبار گفتم پشت تلفن حتما متوجه شدن 

دوستامو میشناسن آخه 

عزیزم تو حقیقتو گفتیکاراونام خوب نبوده فالگوش بودن

فالگوش نبودن ما توی یه حیاط زندگی میکنیم حیاط کوچیک منم حواسم نبوده فکر کردم کسی نیست آروم صحبت نکردم و دیگه غرق صحبت بودم نفهمیدم کی اومدن یه دفعه درو بازکردم دیدم اومدن تو حیاط خیلیم عصبانی و ناراحت 

نمیشه اسم دوستمو چندبار گفتم پشت تلفن حتما متوجه شدن دوستامو میشناسن آخه

خب حالا کاریه که شده

نه بروت بیار نه چیزی

یه هفته دیگه کیکی چیزی بپز ببر خونشون خیلی عادی رفتار کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه اسم دوستمو چندبار گفتم پشت تلفن حتما متوجه شدن دوستامو میشناسن آخه

سلام اسی تا حدودی درکت میکنم شماباید محتاط می بودی وپیش خانواده شوهر بدشون رو نمیگفتی تا بشنون البته کاراونا هم زشت بود که فالگوش وایستا ده بودن الانم اگه تو روت هیچی نگفتن یا به روت نیاوردن یا به شوهرت هیچی نگفتن بشین سرخونه زندگیت اگه یه وقت حرف وحدیثی پیش اومد یه معذرت خواهی کن وبگو که از رفتار دوران عقدت ناراحت وناراضی بودی واین حرفات مال اون وقتاست والان هیچ مشکلی نداری.

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
دیوانه ای دختر مردم صد بار تو روی هم همه چی میگن طلاق نمیگیرن خوب یه مشکلاتی داشتی درددل کردی یه مدت ...

ببین آخه من خیلییی حرف بدی گفتم 

گفتم کاش ازدواج نمیکردم خانواده های بهترم بودن 

خب این خیلی بده خیلیی از دهنم پرید اصلا تو دلمم همچین چیزی نبوده باور کن نمیدونم چم شده بود که اینو گفتم 

خب تو خانواده های ما اینکار خیلییی قبح داره نمیدونم چجوری بگم اصلا چیزی به اسم غیبت تو این خانواده و ...

نه عزیزم این طوری چیزی وجود نداره 

حرف های اونا هم بعد صداش درمیاد 

الان بهترین کار اینه که به روی خودت نیاری 

به قول معروف خودت رو از تک و تا ننداز 

اگه هم بحث و حرفی پیش آمد 

خیلی منطقی و مودبانه جواب بده 

آمادگی داشته باش 

همین صحبت هایی کا بچه های نی نی سایت 

گفتن خوبه 

ولی اگه کوتاه اومدی 

دیگه تموم 

بی خیال 

فراموش میشه 

برای همه پیش میاد 

سخت نگیر  

فالگوش نبودن ما توی یه حیاط زندگی میکنیم حیاط کوچیک منم حواسم نبوده فکر کردم کسی نیست آروم صحبت نکرد ...

خل نشی بری درخواست طلاق بدی

ولی حتما برو یه مشاور چون راجب ازدواج و روابط اجتماعی خیلی باید بدونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40