2777
2789
عنوان

هرکی حس ششم واقعی پیدا کرد منو تگ کنه سه تا سوال دارم مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 57 پست
مرسی دقیقا حرفتون جواب فکر هست که الان میکردم باورم نمیشه الان دغدغه ام همین بود

مثل شما زیاد به پستم میخوره میگن  الان این تو ذهنم بود که گفتی

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط بود

نه 

خودم آخه نمیدونم 😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چیو نمیدونی ؟

این سوالایی پرسیدم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
میگم من چند بار با شما صحبت کردم اجازه هست بپرسم به نظرتون چرا کارام همیشه تا داره اوکی میشه یهو وسط ...

واجبات کامل انجام بدید 

محرمات کاملا ترک کنید 

احتمالا درست بشه

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

واجبات کامل انجام بدید محرمات کاملا ترک کنید احتمالا درست بشه

یه سوال میشه بپرسم 

من دوستم بهم گفت که جلوی دروازه خونشون ساعت ۷ونیم صب دقیق اندازه دروازه چیزی ریخته بودن 

و کلا اینا دعا زیاد براشون میگیرن خودشون اهل دعا گرفتن نیستن 

الان باید چیکار کنن برای همچین دعایی که ریختن جلوی دروازه خونشون

انشاالله پزشکی می‌خونی و ازدواج خوبی داری این دعا بود حس ششم نبود

مرسی