2777
2789
عنوان

هرکی حس ششم واقعی پیدا کرد منو تگ کنه سه تا سوال دارم مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 57 پست
حضرت عیسی بگه فلانی فردا میمیره ولی اون شخص صدقه داده باشه نمی‌میرد چون تقدیر قابل تغییر است پس ما چ ...

دقیقا خدا هم میگه 

و الی الله ترجع الامور  و سرنوشت همه ی کارها به دست خداست 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
قربونت دعا کن به پیمان برسم اگه خوشحال شدی ممنون😁💕

ان شاالله 

برات صلوات فرستادم 🥺😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت دعا کن به پیمان برسم اگه خوشحال شدی ممنون😁💕

شما هم برام دعا کن 

ذهنم درگیر پسره اس 🥺🥲🤦‍♀️

میشه جوابم بدی خواهشن این هفته با افسر قبول میشم ؟؟برات حمد میخونم

نوشتم حس ششم الکیه کلا 

فرض کن یکی پشت پرده غیب رو دیده و دیده که تو قبول میشی 

اگه ترک رحم کنی و چند تا اگه دیگه ممککنن رد بشی 

پس به این حس ها اعتماد نکن 

برعکسشم هست بگه رد میشی ولی با تلاش بیشتر و صدقه مثالا قبول بشی

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بپرس حسمو میگم

تروخدا بگو کی این پایان نامه من کی تموم میشه خسته شدم انقد عقب افتاد هر مرحلش کلی حرص میخورم😭 هربار یه سنگی میفته جلو پام منم تازه دارم میرم سرکار خیلی مرخصی بهم نمیدن که برم دانشگاه برا پیگیری😭

نمیدونم ماشینشو حسم رو ۲۰۶ سفید مدل sd ولی پزشکی ،خودت میدونی خوندنت خوندن اصولی نیست تلاش کن ولی ای ...

عزیزم لطفا جواب میدی واجبه؟

فردا میخوام برم یکیو ببینم با دوستم میخوام برم ممکنه دردسر شه؟ برم یا نرم؟ دوستم میگه ب کسی؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
پاکسازی کن

عزیزم حس شیشمی تو میشه جواب بدی؟

عزیزم لطفا جواب میدی واجبه؟

فردا میخوام برم یکیو ببینم با دوستم میخوام برم ممکنه دردسر شه؟ برم یا نرم؟ دوستم میگه ب کسی؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
عزیزم حس شیشمی تو میشه جواب بدی؟عزیزم لطفا جواب میدی واجبه؟فردا میخوام برم یکیو ببینم با دوستم میخوا ...

نری بهتره 

مسائلتم انقدر به این دوستت نگو 

ازش وایب خوبی نگرفتم 

وایب یه آذرماهی رو گرفتم ازش 😮‍💨

نری بهتره مسائلتم انقدر به این دوستت نگو ازش وایب خوبی نگرفتم وایب یه آذرماهی رو گرفتم ازش 😮‍💨

برم چی میشه؟

تیرماهیه اونیکه قراره با دوستم برم ببینمش آذر ماهیه