2777
2789
عنوان

هرکی حس ششم واقعی پیدا کرد منو تگ کنه سه تا سوال دارم مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 57 پست
به هیچکی نگو میخام چیکار کنم ارزوهاتم نگو

من 

یا کی ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه جواب منم بدید

حس ششم قبول نداریم ما 

همینجوری یه چی بگن بعد که چی بشه؟؟ 

باید با تلاش و دعا بهترین قضا و قدر برای خودت رغم بزنی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یه سوال میشه بپرسم من دوستم بهم گفت که جلوی دروازه خونشون ساعت ۷ونیم صب دقیق اندازه دروازه چیزی ریخت ...

صدقه 

حرز امام جواد 

تو مفاتیح هم یه دستوری برای بطلان سحر هست 

حس ششم قبول نداریم ما همینجوری یه چی بگن بعد که چی بشه؟؟ باید با تلاش و دعا بهترین قضا و قدر برای خو ...

یکی بود خیلی درست میگفت 

من اینطوری نیستم که ۱۰۰ درصدی بگم آره دیگه میدونه همه رو 

هیچکس جز خدا آینده رو نمیدونه 

ولی جهت کنجکاوی یا سرگرمی یا خوشحال شدن لحظه ای میگم 😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وانیلوپه انرژی منفیات نمیزارن به خاستت برسی ۴۰ شب به یه گربه غذا بده مشکلت حل میشه

حس ششمی ؟

به نظرت پزشکی قبول میشمو اینکه ماشین اونوپسری بهش علاقه دارم و تو فروشگاه دیدمش چیه آیا کسی تو زندگی ...

اره در نهایت

خنثی 

بوده و رابطه شون کات شده الانو نمیدونم برا سرگرمی هست

یکی بود خیلی درست میگفت من اینطوری نیستم که ۱۰۰ درصدی بگم آره دیگه میدونه همه رو هیچکس جز خدا آینده ...

حضرت عیسی بگه فلانی فردا میمیره ولی اون شخص صدقه داده باشه نمی‌میرد چون تقدیر قابل تغییر است 

پس ما چرا از اول صدقه ندیم؟ چرا صلح رحم بجا نیاریم؟؟ 

چرا دستورات بهداشت ی رعایت نکنیم؟ 

چرا به پزشکی حازقی مثل شما مراجعه نکنیم؟؟؟ 

نتیجه چی میشه؟ 

البته اون سرگرمی ک گفتین حالا کار نداریم 

اره در نهایتخنثی بوده و رابطه شون کات شده الانو نمیدونم برا سرگرمی هست

خدا خیرت بده 🥺