2777
2789

امروز واسه امتحان باید می‌خوندم بعد من سوالات یه درس. نداشتم همون درسه هم سه چهار تا سوال بیشتر نداشت

به پنج نفر از هم کلاسیام پیام دادم یک نفرشون برام نفرستاد جالب اینه که خودشون به شدت تنبلن حتی مثلا اگه ۱۰تا درس داشته باشیم ۹ تاشو میوفتن معدلشون نکشیده همشون اومدن کاردانش 

باز دوباره یکی ازهمون  دوستام همش میگفتم بیا با هم بریم کلاس و اینا پیامش دادم شماره معلمه رو خواستم سلام احوال پرسی کردم نه جوابی نه چیزی گفت برا چیته گفتم نیازمه ووووووووو سین کرد و هیچی نگفت 

کاربری دست دو تا دوست 

بعضی همکلاسیا خیلی رو مخن قبول دارم

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بهانه ای اوردن برا سوالا؟

سین کردن جواب ندادن یکیش بلاک کرد !!!

یکی دیگه گفت خونه نیستم منم گفتم هر وقت رسیدی خونه بفرست رسید خونه گفت حوصله ندارم برم عکس بگیرم 

کاربری دست دو تا دوست 
این رفتارشونو یادت بمونهتحت هیچ شرایطی کمکشون نکن یا چیزی براشون نفرست

نه دیگه اصلا جالب اینه یکیشون یتیمه همیشه کمکش میکردم دلم براش میسوخت

کاربری دست دو تا دوست 
به شدت فکر نمی‌کردم اینجوری باشن دختره خوش همش اسرار میکرد بیا بریم کلاس من اونجا تنهام با هم بریم

تواین موقعیتها بهترمیشناسی دوستاتو..اونانمیخان شماپیشرفت کنین

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️