2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 221 پست
عزیزم اگه راحتی چون میخوام نظر دقیقمو بهت بگم میشه شرایطشو دقیق بهم بگی ؟ و اینکه. پسره چند سالشه و ...

پسره قصدش جدیه ولی هنوز قصد ازدواج نداریم 

پسره ۲۱ من ۱۹ 

شغلش لوازم یدکیه ی شغل دیگه ام داره

ماشینشو فروخته می‌خواد عوض کنه

مهربونه و خوش اخلاقه قدبلند و هیکلیه چهرش معمولیه

چشم چرون نیست خسیس نیست دست و دلبازه

چند بار وسیله میخواستم بخرم خودش رفته برام خریده

دوسم داره و ی بار که داداشم فهمید با هم حرف میزنیم گفت میام با برادرت صحبت می‌کنم

منو تشویق میکنه درسمو بخونم 

مشکل من دیپلمه بودنشه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم اگه ناراحت نمیشی چند سالتونه شما ؟بنظرتون ازدواج توی این سن باعث پشیمونی نمیشه؟

نه بابا چرا ناراحت بشم عزیزم 

من در شُرُف 20 سالگی ام

والا این سوال به نظرم خیلی کلیه خب به خیلی پارامتر ها بستگی داره 

ولی مورد خوب الان کمیابه نباید از دستش داد

شما با تعاریفی که از وضعیت مالی و زندگی و خانوادش کردی به نظر خوب میاد. اما من نمیدونم شما با 18 سال سن واقعا درست طرفو شناختی یا نه. شاید خیلی سطحی نگاه کرده باشی. میمونه اخلاقیات، اعتقادات (اگه برات مهمه) و معیار های خودت کلا

قطعا یه سری معیار ها داری که دوست داری طرفت داشته باشه 

از طرفی چون ندیدم بگی دلت جای دیگست و اینا خب راحت تر میتونی تصمیم بگیری 

ولی ازدواج تو 18 سالگی به نظرم باید خیلی پخته باشی

به این توجه کن که شما فوقش یکی دو سال تو عقدین و بعد میرین خونه خودتون میتونی مسئولیت یه زندگی رو قبول کنی و در خودت میبینی که از پسش بر بیای؟! 

یا به این توجه کن بلاخره بعد عروسی دیر یا زود بچه دار میشی و درگیر زندگی مشترک میشی 

دانشگاه سرکار رفتن اینا خصوصا با بچه یکمی برات سخت تر شاید بشه اگر بخوای دنبالش بری ولی بازم قابل کنترله اگر برنامه ریزی کنی و شوهرتم حامیت باشه 

من خودم معیارام تو 4 تا چیز خلاصه میشه : اخلاق، خانواده، علاقه، پول

این 4 تا خیلی خیلی مهمه

راستش الان باید میرفتم تند تند تایپ کردم قطعا خیلی راجع به این موضوع میشه حرف زد و الان حضور ذهن ندارم از جنبه های مختلف اگه سوال داری بگو جواب میدم

سنم کمه ولی کوهی از تجربه ام و راجب اینجور مسائل خیلی اطلاعات خوبی دارم

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

من خودمم معتقدم ک ازدواج باید تا سن ۲۳ باشه چون ب گفته ی شما انسان اعصاب ازدواجم نداره حتی الان من خ ...

نه عزیزم پشیمون نیستم سخته گاهی ولی شیرینه

سختیشم بخاطر زندگی مشترک با خونواده ی شوهر تو یه خونه ست وکمی سنگینی اقساط وام اما در کل راضیم خدا روشکر 

عزیزم شما تجربه دارین توی زندگی و این حرف از روی تجربه میزنی (قصد توهین ندارم ولی میخوام بدونم🌹)بنظ ...

درسته هجده یکم کم هس ولی اگه طرف مقابل عاقل و بالغ باشه باهم کنار میاید من واستادم ک لیسانسم تموم بشه بعدش خواستگاری نبود 

پس بهتره هجده ب بالا اگه مورد خوبی بود رد نکنی  

پسره قصدش جدیه ولی هنوز قصد ازدواج نداریم پسره ۲۱ من ۱۹ شغلش لوازم یدکیه ی شغل دیگه ام دارهماشینشو ...

ببین به نظر من اصلا مدرک تحصیلی رو یکی از معیار هات قرار نده اگه واقعا دوسش داری . برای مثال پدر خود من دیپلم داره ولی عموم فوق لیسانس داره و مهندسه دست بزن داشت چقد بد ولی الان دیگه اونجوری نیست ولی ۱۲ سال زندگیشون خیلی سخت گذشت . یا ی نفر دیگه دور خودم شوهر خالم الان نزدیک ۵۵ سالشه ولی دست بزن داره هنوزم ک هنوزه وقتی عصبی میشه خالم و میزنه ک باید تا چند روز کمکی بیارن برای کارا خونه در این حد . ولی پدر من ک دیپلم داره تا حالا از گل کمتر ب ما نگفته انگشتشم برای اذیت ما تکون نخورده . عزیزم به نظرم خیلی چیزای مهم تر از تحصیلات هستش . بعضیا واقعا تحصیلات دارن ولی انسانیت ندارن و بعضیام تحصیلات خاصی ندارن ولی تا دلت بخواد انسانیت دارن .

شما ی موضوع دیگه مطمئنم ک اگر آقا پسر بخواد بیاد جلو درآمدشه ک باید پدر مادرتو قانع کنه.مورد بعدی اینکه اصلا از لحاظ خانوادگی بهم میخورین؟