2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 221 پست
تحصیلات پسره چیه؟شغلشم اگه دوست داشتی بگو

تحصیلاتش دیپلمه . خودش ک میگه درس خوندن توی ایران برای پسر اشتباهه زودتر فقط باید بیوفتی دنبال کار ک ۴ سالم ب بهونه ی درس عقب نیوفتی تحصیل کرده هاش بیکارن الان. شغلشم لوله کشی گاز

تحصیلاتش دیپلمه . خودش ک میگه درس خوندن توی ایران برای پسر اشتباهه زودتر فقط باید بیوفتی دنبال کار ک ...

اسی ی پسره تقریبا شرایط خواستگارتو داره من موندم چیکار کنم

من ۱۹ سالمه 

اونم دیپلمه اس میگه درس خوندن ب درد نمیخوره و از بچگی کار کرده 

چیکار کنمممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی شرایط پسره خوبه ولی سنت کمه بنظرم هنوز چندسال دوست بمونید

متاسفانه نمیشه دیگه ک گفت دوست بمونی و اینا الان مشاور ک رفتیم پسره رو تایید کرد گفت ۳ ماه باهم در ارتباط باشین اگه دیدین باهم کنار میاین ک ادامه بدین اگرن ک هیچی. ک من توی این ۳ ماه واقعا چیزی از پسره ندیدم.منم خودم نظرم اینه ک سنم کمه ولی الان یا باید اینو قبول کنم یا ردش کنم نمیسه دوست باشیم باهم البته ب قول مامانم اینم باید در نظر گرفت ک اگر فرضا توی سن ۲۳ یا۲۲ دیگه خواستگار خوب برام نیومد چی؟؟.

شما جای من بودین قبول میکردین؟

اگه پدر ومادر هم شرایط ایشون رو تایید کردن و نظراتشون مثل شماست به نظرم بهتره ازدواج کنینبه هرحال هی ...

قربونت برم عزیزدلم ❤️

برای کارم خوب حرف حق میزنه میگه من درامدم جوری هستش ک نیازی نباشه ک کار کنی . البته من اینو تحت شرایطی ازش قبول کردم ک گفت ماهانه ی مقدار پول مشخصی مال خودمه و اون هیچگونه حق درباره ی اون پول نداره . اوایل من حرفشو قبول نکردم ولی وقتی از همه پرسیدیم گفتن ک مثل اینکه توی خونشونم شرایط مادرش ی همچین چیزیه ک پدرشم درامدش خوبه و نیازی ب کار کردن مادرش نیست و ماهانه مادرش ی پول جداگانه و جدای از هر چیزی برای خودش داره 

. تحصیلم خودم ادمی نیستم ک علاقه ایی ب ادامه تحصیل داشته باشم واقعیتش.

بنظر شما توی ی همچین شرایطی چطور؟ درسته جواب مثبت دادن؟؟

اسی ی پسره تقریبا شرایط خواستگارتو داره من موندم چیکار کنممن ۱۹ سالمه اونم دیپلمه اس میگه درس خوندن ...

عزیزم اگه راحتی چون میخوام نظر دقیقمو بهت بگم میشه شرایطشو دقیق بهم بگی ؟ و اینکه. پسره چند سالشه و چی داره؟چون طبق اینا باید تصمیم گرفت

قبولش کن بنظرم پسره خوبیه

پسر خوبیه چون اوایل مادرم خیلی سفت و سخت میگفت ک ن نباید ب این پسر بری توی این مدت ی جوری شده ک اون خودش یکی از اصلی ترین ترغیب کننده های من برای این ازدواجه

اوهوممم ازدواج هم مسئولیتای خودشو دارهاگه به خودت میبینی خب قبول کناگه هم ندیدی اشکال نداره بفرس این ...

ببخشید عزیزم اگه ناراحت نمیشی چند سالتونه شما ؟

بنظرتون ازدواج توی این سن باعث پشیمونی نمیشه؟

عزیزم ببخشید میتونم بدونم سنتونو؟اگر از من بزرگترین . بنظرتون ازدواجم توی این سن اشتباه نیست؟

من ۲۱سالمه ولی خب شوخی کردم من مجردی رو بیشتر دوس دارم با اینکه خیلیم سختمه😂🚶‍♀️