2777
2789
عنوان

دخترای قوی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
دردی ک تورو نکشه قوی ترت میکنه❤️‍🩹باید تحملش کنی تا واست عادی شهسعی کن ب هر نحوی سرگرم کنی خودتو

فکرای سمی میاد سراغم مثلا اینکه کی جای من میاد بااینکه مهم نیست

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا هم خوبه شمع روشن کن نگاش کن یا براش نامه بنویس خودتو خالی کن

همه گار کردم ولی هی دلم میخواد صداشو بشنوم بعد میگم یادت نره چیکار کرد 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
دلتنگ دوستپسر سمی هستی ؟

نامزدم بود، آره آخرا همش دعوامون بود انگار زبون همو نمیفهمیدیم

همه گار کردم ولی هی دلم میخواد صداشو بشنوم بعد میگم یادت نره چیکار کرد

عیبی نداره عادی میشه برات سعی کن صداشو به خاطر بیاری تا یکم از این حالت در بیای مطمعن باش از پسش بر میای من واسه یه ادم پست جیغ میزدم ولی الان حاضر نیتم برگردم بهش و جایگزینمم خیلی از خودم پایین تره و لیاقتش همونه 😏دلم خنک شد

فکرای سمی میاد سراغم مثلا اینکه کی جای من میاد بااینکه مهم نیست

دقیقا منم اوایل کات دلم واسه طرفم بیشتر میسوخت...

میگفتم خدایا یعنی کی میاد جای من؟ ینی اندازه من دوسش داره فلان

الان میخندم ب اون فکرام😂💔

عیبی نداره عادی میشه برات سعی کن صداشو به خاطر بیاری تا یکم از این حالت در بیای مطمعن باش از پسش بر ...

چطوره که میگی پایینتره

دقیقا منم اوایل کات دلم واسه طرفم بیشتر میسوخت...میگفتم خدایا یعنی کی میاد جای من؟ ینی اندازه من دوس ...

یعنی خیلی بالاتر بودی؟ خودت رفتی توی رابطه جدید؟ من دارم جون میدم انگار خیلیییی گذشته ولی دلتنگی هنوز هست

خودتو بزن به اون راهبه قول خودمون به کوچه علی چپولش کنهمه چیو رها کنبسپار دست باد

کآری جز اینم نمیتونم بکنم چون جدایی ما و شرایطی که پیش اومد خواست خدا بود برای نجات من، هیچکدوم همدیگه رو درک نمیکردیم، خانوادش بی مهر بودن باهام

اینا مهم نیست زمان خودش حلاله

دلم اون روزای خوب رو میخواد اون محبتا بیرون رفتنا گل کادو و... انرژی خوشحالی، آخراش همش گریون بودم

یعنی خیلی بالاتر بودی؟ خودت رفتی توی رابطه جدید؟ من دارم جون میدم انگار خیلیییی گذشته ولی دلتنگی هنو ...

خیانت کرد منم کات کردم بعد دلتنگ شدم از رو خریت خواستم برگردم دیگ اون قبول نکرد

ولی من واقعا عاشقش بودم

درسته الان ازش نفرت خالص دارم، ولی اون حسی ک اون موقع به اون داشتم رو دیگه به هییییچ کس دیگه ای نتونسم داشته باشم

بااینک الانم تو یه رابطع ب نسبت خوبم