2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 221 پست
عزیزم من خودم شرایطم عیییین خودت بود ۱۸سالم بودبا ادمی ازدواج کردم ک ۲۳سالش بود.تازه عشق و عاشقی هم ...

خیلی ممنون ک تجربتو در اختیارم گذاشتی❤️ ولی ی سوال یعنی شما با عشق ازدواج کردین؟.

ولی تجربه ها متفاوته الان مادر من یک سال از منم کوچیکتر بوده ازدواج کرده ولی از تمام کسایی ک میشناسم خوشبخت تره خداروشکر. ولی دختر دایی خودش الان توی ۲۳ سالگی ازدواج کرد ولی بعد ۵ سال فکنم طلاق گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بخاطر سنم تا حالا ب همه ی جوری نشون دادم ک صد درصد راضی نیستم ولی میگم اگر فرضا ۲۳ یا ۲۴ سالگی ا ...

اگه پدر ومادر هم شرایط ایشون رو تایید کردن و نظراتشون مثل شماست به نظرم بهتره ازدواج کنین

به هرحال هیچ تضمینی نیست بعدا یه ادم با این ویژگی های خوب باشه

اما عزیزم لطفا درباره تحصیل و کار خیلی جدی تکلیف رو مشخص کنین. چون شما تو سنی هستی که باید پیشرفت کنی.

امیدوارم خوشبخت ترین بشی

وقتی مشاور و پدر و مادر امادگی شمارو برای ازدواج تایید میکنن پس حتما برات مناسبه

همین که پیش مشاور هم رفتی نشون میده چقدر دختر عاقل و نکته سنجی هستی💝

اگه واقعا پسره به همین خوبی که گفتی هست چرا باید پشیمون بشی اتفاقا سنت سن ازدواج ازدواج تو سن بالا ب ...

من خودمم معتقدم ک ازدواج باید تا سن ۲۳ باشه چون ب گفته ی شما انسان اعصاب ازدواجم نداره حتی الان من خیلیا رو دیدم چرا برم راه دور برای دایی خودم الان میخواستن ۲۵ سالگی زن بگیرن گفته ن بزار سال بعد .هی گفته بزار سال بعد ک الان شده ۳۳ سالش الان میگه من اصلا حوصله ی زن و بچه ندارم از تنهایی خودم لذت میبرم . بنظر منم ازدواج تا ی سنی برای ادم جذابیت داره بعد از اون تنهایی ترجیح ادم میشه .

عزیزم الان شما راضی هستی از شرایطت؟پشیمون نیستی ک تی کاش بیشتر میموندم خونه ی پدر؟