2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 221 پست
من توو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکردم عزیزمولی خب شرایطش خیلی خوبه اگه قصد ازدواج داری گزینه خیلی خوبیه

عزیزم دقیقا منم بخاطر سنم توی ۲راهی هستم دیگه اخه با خودم میگم اینم هستش ک فکن اگه دیگه همچین شرایطی نیاد دیگه چی بالاخره ک باید ازدواج کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ازدواج هندونه در بستس ولی قبول میکردم ...ببین من خب شاید اخلاقم با شما فرق داشته باشه من به شدت ...

منم نه اینکه همینجوری باشم ولی ب جاش این مدلی هم هستم .

پس به نظر شما اگه اینو قبول کنم ضرر نمیکنم؟

ن من ۲۲ سالمه فعلا مجردم میترسم از ازدواج ولی خب اینطور ک شما گفتی همه چیزش اوکیه

منم احساس میکنم ک خیای ترس بی خود دارم چون ی همچین شرایطی و تا حالا ک هیچ کدوم از دورو بریان نداشتن 

پس بنظر شما اشتباه نیست قبول کردن این زدواج؟

اره عزیزم قبول میکردم در کل چیزهایی که گفته شده مورد قبوله

من فقط خودم یکم ترس از ازدواج دارم با اینکه خودمم وقتی مقایسه میکنم این پسر از همه ی دورو بریام واقعا بهتره ولی نمیدونم چرا انقد استرس میگیرم💔

مگه دور از جونت مرض داری که رد کنی دیگه بهتر از این مگه هست تا تنور داغ نونو بچسبون

عزیزم بنظرت اگه توی این سن ازدواج کنم بعدا پشیمون نمیشم؟

شما جای من بودی چیکار میکردی؟

شما چند سالته ؟ ازدواج کردی ؟

بچه ای خودت.حیفه وقت خیلی هست

درسته وقت زیاد هست منم این فکرو میکنم ولی ب قول مادرم اگه اون موقع که من خواستم ازدواج کنم همچین موردای خوبی نبود چی؟ از طرفی بقول شما انگار زوده توی این سن

عزیزم ببخشید قصدم بی احترامی ب شما نیست . ولی چند سالتونه؟ازدواج کردین؟ یا کسی و دیدین ک این تجربه رو داشته باشه؟

عزیزم دنبال چی میگردی دیگه

قشنگم بنظرت قبول کنم؟ بعدا پشیمون نمیشم که چرا توب این سن ازدواج کردم ؟ 

ببخشید نارحت نشیا ولی شما چند سالتونه ؟ ازدواج کردین؟ همچین تجربه و توی دور و بریاتکن دیدین؟

اگه شما بودین قبول میکردین همچین موقعیتی رو  ؟ یا میزاشتین سنتون بیشتر بشه؟

درسته وقت زیاد هست منم این فکرو میکنم ولی ب قول مادرم اگه اون موقع که من خواستم ازدواج کنم همچین مور ...

عزیزم من خودم شرایطم عیییین خودت بود ۱۸سالم بود

با ادمی ازدواج کردم ک ۲۳سالش بود.تازه عشق و عاشقی هم بود وسط

تو ۲۳ سالگیش خونه داشت ماشین داشت شغل خوب داشت اهل دختر نبود دود و دم ک اصلاااا رفیق اصلا.خانواده معمولی و خوب

یه پسر کامل بود‌نماز خون روزه گیر.معتقد.حالا اینش واسم مهم نیس چون معتقد نبودم خودم.کلی گفتم بدونی

حدود ۳سال بعد ک نماز روزه شو گذاشت کنار سیگار اضافه شد

کلا اخلاق فرق کرد اصن همه چیز یه شکل دیگ شد.نه ک بگم فقط اون عوض شدا نه من خودمم تازه بزرگ شدم بعد از چندسال انگار

بعدم درگیر بچه شدیم

خلاصه بعد ۹سال دیدیم نمیسازیم باهم با دوتا بچه جدا شدم

تورو سننه؟

درسته وقت زیاد هست منم این فکرو میکنم ولی ب قول مادرم اگه اون موقع که من خواستم ازدواج کنم همچین مور ...

الان ک ۳۰ سالمه همش با خودم میگم عقل الانمو اگ داشتم هیچوقت ۱۸سالگی ازدواج نمیکردم.چون واقعا حیفه از جوونی

اصن ۲۸.۹سال و ک رد میکنی تازه چشمات باز میشه 

من بعد از طلاقم دوسال بعد ازدواج مجدد کردم ک تازه فهمیدم چقد ادما فرق دارن جقد میشه با عقل پخته تر زیباتر انتخا کرد و زندگی شیرین تر بشع...

حالا تصمیم گیرنده در نهایت خودتی.فقط فک نکن مثل این کم هست یا نیست.منم همین فکر و میکردم.بعد ک مجدد ازدواج کردم دیدم چقدر ادمای بهتری هم هستن

تورو سننه؟

عزیزم اینی ک من میگم و بزرگ ترا متدر بزرگ پدربزرگ میگن یا مادر پدرم وگرنه من کلا توی خونه میگم ک نمی ...

ببین هرکس شرایط زندگیش متفاوته و البته تایپ شخصیتیش ،

من شخصا زیر بیست و پنج بنظرم ازدواج اشتباهه ، ولی میگم نظر شخصی منه ، شما باید خودت و زندگی خودت رو ببینی

💍🩷