2777
2789
خب عزیزم از تنهایی درمیام بعدشم پسره بیکاره دختر مردم ببره با مادرش بیرون نگیره

اکثرا پسرا اینجوری نقش بازی میکنن. یادت باشه پسری که بخوادهرچی مانع  جلو راهشه برمیداره . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم میگ بالای بیست دیگ کسی خاستکاریت نمیداد من ۱۹ مجرد وتا الانم خاستکاری نداشتم

۲۵ سالمه و همچنان خاستگار ها هستن با موقعیت های بهتر

چون سن خاستگارا بالاتر رفته از ۲۸ تا ۳۴ میاد برام و تو این سن دیگ به درامد بالا رسیدن

اکثرا پسرا اینجوری نقش بازی میکنن. یادت باشه پسری که بخوادهرچی مانع جلو راهشه برمیداره .

خب عزیزم منو نگیره مگه مونده گرفتن اونم بدرک که نیومد خاستگاریم من تنها نیستم دوستامو دارم خودم دارم خدارو دارم 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

۲۵ سالمه و همچنان خاستگار ها هستن با موقعیت های بهترچون سن خاستگارا بالاتر رفته از ۲۸ تا ۳۴ میاد برا ...

ولی مامانم میگ که اینجا اینجور نیست تو هم ترشیدب

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

ولی مامانم میگ که اینجا اینجور نیست تو هم ترشیدب

مامان منم ازین حرفا میزد جدی نگیر به درسات برس به خودت و اندامت و ظاهرت برس دختر وقتی یه خانم خوشگل شاغل با درامد بالا باشی و رو هدفت تمرکز کنی شوهر خودش پیدا میشه

مامان منم ازین حرفا میزد جدی نگیر به درسات برس به خودت و اندامت و ظاهرت برس دختر وقتی یه خانم خوشگل ...

اصلا زیبا نیستم پوستم سبزه چشام پفی چاق بد قیافه میخای عکسمو بزارم

اصلا زیبا نیستم پوستم سبزه چشام پفی چاق بد قیافه میخای عکسمو بزارم

سبزه که قشنگه تو فامیل ما پسرامون بوره همه دنبال دختر سبزه بودن زن سبزه گرفتن

اندامتم برو باشگا رژیم بگیر برو سرکار پول ک در بیاری یواش یواش به خودت میرسی خوشگل میشی

ان شاءالله با توکل به خداجونمون یه فرد خیلی خوب گیرت بیاد😍🩷✨

ممنونم از محبتتون 

شما چند سالتونه؟

من ۳۱ سالمه

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم