2777
2789
عنوان

مرده شور هرچی سیاست ببرن

275 بازدید | 26 پست

اه آدم خسته میشه نمیدونم با صاحبکار با سیاست باش با شوهر با سیاست باش با کوفت و درد با سیاست باش نمیخوامممممممم آقا سیاست چیه الکی نقش بازی کنم بدم میادددد دوس دارم خودم باشم اههههه

با شوهر سیاست داشت باش خیانت نکنه درد نکنه دوست داشته 

با صاحب کار سیاست داشته باش اخراجت نکنه کوفتت نکنه

با...

ادب عالیه داشته باشیم ولی از سیاست متنفرم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیاست مال ادم های ضعیفه

صداقت برای آدم های قوی 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دیگه سخته ارتباط دیگه 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سیست همون شانسه خواهر الکی میگن سیاست

نه والا زبون بازیه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

سیاست ؟

خیلی خانما خودشونو درگیر اینجور مسائل کردن 

درصورتی ک اقایون ذره ای اهمیت نمیدن ب این جور مسائل 

ذهنمونو درگیر سیاست و رفتار با همسر میکنیم ک ی وقت خیانت نکنه کی تا حالا دیدی ی اقا بخواد همچین کاری برای خانمش کنه؟؟ 

هرچیزی ساده و صادق قشنگتره

سیاست مال ادم های ضعیفهصداقت برای آدم های قوی

تو این دوره زمونه اصلاااا نمیشه با صداقت جلو رفت 

تو این دوره زمونه اصلاااا نمیشه با صداقت جلو رفت

قدرت زیادی میخواد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه