2777
2789
این حرفا چیه . خدا همه را زیبا آفریده و اینکه من دیدم چه دخترای زشتی قسمت چه پسرای زیبایی شدن

مامانم میگ تا ی سال دیگ شوهر نکنی دیگ جواب فامیلو چی بدم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون فردا تولدمه و فکر کردم مامانم برام کلیپ تولد فرستاد باز کردم میبینم کلیپ استخدامی

فداسرتتت

من بهت تبریک میگم 

تولدت مبارک قشنگگگگگگ ممنننن

ان شاءالله با توکل به خداجونمون تماممممم ارزوهات خاطره شنننننن😍

تو به دختر قوی و مستقلی ان شاءالله به تمامممم خواسته هات برسیییی🥹🩷✨

من دوماه مونده بود ب تولد سی سالگی عقد کردم 

خودم و خانوادم مشکلی نداشتیم ک شوهر نکردم 

فک و فامیل داشتن خود میکشتن سعید موند تو خونه 

هر وز هم یکی میفرستادن 

همه جور ادمی حتی ب رشته درسیم موقعیت اجتماعیم چهره من اهمیت نمیدادن ک اقا شاید ایشون در شان فلان نباشه 

فقط شوهرک میخواستن بفرستن😄

خانواده ها یا اکثر دختر مشکلی با مجردی ندارن این حرف مفت مردمه ک اذیت کنندس 

چند تا دوستام مجرد موندن 37/38سالشونه یکیش45سالشه 

البته خیلی دوست دارن ازدواج کنن خواستگار نیس قبلا هم ک تا تونستن طاقچه بالا گذاشتن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
به کتفم نیست عادت کردم به حرفا به کارا به همه چی دوست دارم نباشم ولی میدونم خواهرم بعد خدا امیدش به ...

عزیزم هر چی بشه مادر پدرتن ازشون به دل نگیر .بخاطر خواهرتم شده خودتو روحیتو قوی نگه دار چون تو الگوشی♥️

مامانت کار اشتباهی میکنه. از خدا بخواه یکیو جلو روت بزاره دهن همه باز بمونه

چجور بخام وفتی نمبشه الان شیش ماه با دوست پسرم در ارتباطم فقط منو ی بار با مامانش برد بیرون هنوز هیچ اقدامی واسه ازدواج نمیکنه از لحاظ تحصیلات وضعیت خوبه ولی امیدوار نیستم بیاد منو بگیره

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

احساس نمیکنی که بعد خدا نیاز به یه شریک عاطفی داری؟که بهت عسق بورزه؟

احساس میکنم ولی کاری ازم برنمیاد .

من یک طرف قضیه ام و ۵۰ درصدش به من بستگی داره ، طرف مقابل هم باید وجود داشته باشه که برای من وجود نداره متاسفانه

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
چجور بخام وفتی نمبشه الان شیش ماه با دوست پسرم در ارتباطم فقط منو ی بار با مامانش برد بیرون هنوز هیچ ...

پس چرا باهاش دوست موندی؟وقتی میگم از خدا بخواه یعنی نه اینکه خودت بری با پسرا دوست بشی شاید بگیرنت. از خدا خالصانه بخواه

پس چرا باهاش دوست موندی؟وقتی میگم از خدا بخواه یعنی نه اینکه خودت بری با پسرا دوست بشی شاید بگیرنت. ...

خب عزیزم از تنهایی درمیام بعدشم پسره بیکاره دختر مردم ببره با مادرش بیرون نگیره