2777
2789

سلام ببخشید شما کسی رو میشناسید که با مدرسه عادی کنکور رتبه خوبی بیاره 

من تو مدرسه عادی یه شهر کوچیک هستم متاسفانه نمونه و تیزهوشان قبول نشدم با اینکه معدلم ۲۰ بود و درسم‌خوب بود 

سر جلسه استرس گرفتم و چون شب قبلش نخوابیده بودم امتحان رو خراب کردم 

من همه ی دوستانم قبول شدن نمونه و تیزهوشان 

حتی اون همکلاسی هام‌که تو درساشون میفتادن‌ قبول شدن تیزهوشان الان پزش رو هر روز به من میدن 

من هیچ کس رو ندارم تو مدرسه حتی یه نفر یه گوشه ای تنها تو کلاس نشستم خیلی دلم به حال خودم میسوزه خیلی من پارسال به خاطر استرس امتحانا و شب بیداری هام‌وزوز گوش و تپش قلب و هر مریضی که فکر کنید گرفتم ده تا دکتر رفتم میگن عصبیه خوب نمیشه شبا به خاطر صدای گوشم نمی‌تونم بخوابم این همه بدبختی کشیدم اخرشم رفتم مدرسه عادی که نه امکاناتی هست نه هیچی حتی تابلو برای نوشتن هم نداریم  

معلم هامون هر روز زنگ میزدن مامانم که چرا من قبول نشدم مامان بیچارم‌هم باید هر دفعه توضیح بده براشون که من خاک بر سر استرس گرفتم و خراب کردم 

دلم برای مامان و بابام هم میسوزه که آنقدر برام زحمت کشیدن ولی من حتی نمونه هم‌قبول نشدم 

واقعا دلم می‌خواد بمیرم راحت بشم از تنهایی از غم و غصه من قبلا ادم خیلی شادی بودم الان آنقدر لاغر شدم از ناراحتی که کسی منو نمیشناسه من خیلی آرزو ها داشتم برای خودم دوست داشتم دندونپزشک بشم ولی آرزوم رو به گور میبرم میفهمم از‌من که گذشت  

بستگی به رشته داره .

رشته های تاپ و دانگشاه تهران و اینا نمیشه ۹۰درصد سمپادی هستن متاسفانه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من آدم میشناسم تو روستا درس خوندن کلاسشون چادر بوته دندون آوردن پزشگی آوردن

خوب اون سهمیه روستایی داشته 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

امکانش هست ولی خب سطح تحصیلی اون مدارس بالاتره دیگه شما باید کلی کلاس و خصوصی بگیری تازه بشی چیزی که اونا حالت عادی هستند سعی کن بری یه غیرانتفاعی خوب من خودم غیرانتفاعی بودم معلما همون نمونه تیزهوشان بودن حالا اینکه من کلا درسخوان نبودم و دیپلمم شد ۱۲ و دانشگاه هم ترم اول مشروط یه بحث دیگه است

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بنظرم نوع مدرسه مهم نیس خیلیارو دیدم تو مدرسه عادی درس خوندن و قبول شدن

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

همین رستگار رحمانیو بزن تو گوگل 

تو روستا بدون هیچ امکاناتی درس خوند

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

غیر انتفاعی برو شاید شد 

میگم مدارس انرژی اتمی هست ۱۰ و ۱۱ هم میتونن امتحان بدن برن . غیر انتفاعی هست ولی هزینش خیلی خیلی کمتره 

تحقیق کن راجبشون 

چون دولتی اصلا درس نمیدن کلی هزینه کلی و معلم خصوصی میشی در حد عادی اونا 

منطقه محروم سهمیش چرت ترینه

بلاخره داشته🫡🤷‍♀️

غیر انتفاعی برو شاید شد میگم مدارس انرژی اتمی هست ۱۰ و ۱۱ هم میتونن امتحان بدن برن . غیر انتفاعی هست ...

ما شهرمون کوچیک یه تیزهوشان و یه نمونه داره حتی شاهد هم نداره