سلام ببخشید شما کسی رو میشناسید که با مدرسه عادی کنکور رتبه خوبی بیاره
من تو مدرسه عادی یه شهر کوچیک هستم متاسفانه نمونه و تیزهوشان قبول نشدم با اینکه معدلم ۲۰ بود و درسمخوب بود
سر جلسه استرس گرفتم و چون شب قبلش نخوابیده بودم امتحان رو خراب کردم
من همه ی دوستانم قبول شدن نمونه و تیزهوشان
حتی اون همکلاسی هامکه تو درساشون میفتادن قبول شدن تیزهوشان الان پزش رو هر روز به من میدن
من هیچ کس رو ندارم تو مدرسه حتی یه نفر یه گوشه ای تنها تو کلاس نشستم خیلی دلم به حال خودم میسوزه خیلی من پارسال به خاطر استرس امتحانا و شب بیداری هاموزوز گوش و تپش قلب و هر مریضی که فکر کنید گرفتم ده تا دکتر رفتم میگن عصبیه خوب نمیشه شبا به خاطر صدای گوشم نمیتونم بخوابم این همه بدبختی کشیدم اخرشم رفتم مدرسه عادی که نه امکاناتی هست نه هیچی حتی تابلو برای نوشتن هم نداریم
معلم هامون هر روز زنگ میزدن مامانم که چرا من قبول نشدم مامان بیچارمهم باید هر دفعه توضیح بده براشون که من خاک بر سر استرس گرفتم و خراب کردم
دلم برای مامان و بابام هم میسوزه که آنقدر برام زحمت کشیدن ولی من حتی نمونه همقبول نشدم
واقعا دلم میخواد بمیرم راحت بشم از تنهایی از غم و غصه من قبلا ادم خیلی شادی بودم الان آنقدر لاغر شدم از ناراحتی که کسی منو نمیشناسه من خیلی آرزو ها داشتم برای خودم دوست داشتم دندونپزشک بشم ولی آرزوم رو به گور میبرم میفهمم ازمن که گذشت