2777
2789
عنوان

قبولی کنکور‌با مدرسه عادی تو رو خدا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 41 پست
از من بشنو . من خودم ۲تا دختر دارم باید بری یه آموزشگاه آنلاین ثبت نام کنی العان کنکور رو دست میزنن ...

الان اونا چه دبیر هایی رو دارن میبینن تو ماز‌که خوب هستن 

ن ربطی نداره اگه منطقه محروم بودی میفهمی گند میزنه ب رتبت

سهمیه منطقه واقعا ب هیچ دردی نمیخوره

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اونا چه دبیر هایی رو دارن میبینن تو ماز‌که خوب هستن

دبیر های چی؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خب استارتر میگه نميتونه هزینه کنه .وگرنه با آموزشگاه آنلاین میشه

خب میتونه کتاب دست دو با قیمت ارزونتر بخره یا از کتابخونه بیاره الان 

میتونه از دوستاش بگیره ما خودمون خیلی از کتابامونو ب همکلاسیامون امانت میدیم

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

ببین عزیزم در حالت عادی از کنار این تاپیک میگذشتمو دعا میکردم خودت راهتو زودتر پیدا کنی از اینهمه بیراهه که خودتو توش حروم کردی دربیای
اما یه چیزی که خودمم نمیدونم چیه نذاشت
شاید خداست
پس درستو حسابی بخون ببین چی میگم
من نمونه درس خوندم
تیزهوشانم قبول شدم
اما چون شهر خودمون تیزهوشان نداشتو باید میرفتم ی شهر دیگه هر روز صب نزدیک بود ولی به هرحال برا رفت و امد اذیت میشدم نرفتم
خلاصه که با معدل 19.96 از سال نهم رفتم سال دهم نمونه دولتی
رتبه 3 کلاسم بودم ینی نفر سه بودم توی ازمون نمونه دولتی
بگذریم
سال رسید به ته
از اول سال یکی از اعضای خوانوادم زندگیمو سیاه کرد و بی فایده اس اگه اینجا دفترشو وا کنم ربطی به حرفم نداره میخوام فقط بگم من در عرض یک ماه بعد از قبولیم تو اوجه ذوقم و اوجه جوونی زندگیمو متوقف کردم
من ی مرده ی متحرک بودم
با معدل 19.96 کسی که برا 19.75 گریه میکرد زار میزد شده بود ی تجدیدی که سال دهم سه تا درس تخصصیو افتاده بود
چون کتابای درسش که هیچی
کتاب زندگیشو بسته بود گذاشته بود کنار
اما به هرحال به هر زحمتی بود پاس کرد شهریور و موند تو نمونه
سال یازدهم 1 تجدید و دوباره
و
سال دوازدهم از اون خوابه سه ساله بیدار شد اونم چرا؟ بخاطر یه درده عمیق که تا مغز استخونش اینبار رفت و اینبار بیدار شد
اره من دوباره یه ماجرای دیگه برام اتفاق افتاد که هزار برابر سخت تر از اولین ماجرا و ماجراهای بعدش بود
اما برا بیدار شدنم دیر بود
میدونی چی شد؟
نتونست اون دوسال نبودشو با چند ماه بودنش جبران کنه تلاش کردا ضجه زد متنفر شد از همه کس غیره خودش و ضجه زد اما نشد نمیشد هم
میخوام بگم اگه سخته
همیشه بوده و همیشه میتونه باشه حتی برا کسی که هم تیزهوسانو هم نمونه قبول شده و تو زندگیش حتی یه بارم شکستو تجربه نکرده بوده
و الان همون ادم سال اوله پشت کنکوره و نشسته اینجا و داره درحالی که انگشتاش درد میکنه و نیم ساعت قبل گریه کرده و سردرد داره برات مینویسه
مینویسه اما نه برای تو
برای گذشته اش
تو گذشته ی منی
به خودت بیا
تمام چیزایی که تو ذهنتن دروغن دروغ
باورم کن و شرو کن و بخون بخون فقط بخون
تا از اینجا ازاد شی و بری تو یه زندگی که ماله خودته که سهمته که قشنگه که عالیه که توش هر روزت خوشحالی هر روز
اون زندگیو
از خودت دریغ نکن لطفا
بخون
انقد بخون که هیچ نخونده ای نمونه
بخون و برو از اینجا...
برو به یه زندگیه ایده آل همون زندگیی که هیچوخت تاحالا نداشتی
این تنها راهشه! و تنهای راهیه که تهش زندگی منتظرته!

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

ببین عزیزم در حالت عادی از کنار این تاپیک میگذشتمو دعا میکردم خودت راهتو زودتر پیدا کنی از اینهمه بی ...

ممنونم ازتون امیدوارم شما هم حال دلتون خوب بشه 

ممنون که وقت گذاشتین

منم واقعا قلبم درده از این زندگی ولی کسی‌ نمیفهمه 

بعضی موقع ها از این نیش و کنایه ها زار میزنم‌ کسی نمیبینه 

من نمی‌دونم این چه سر و رازی داشت که اینجوری شد 

ممنونم ازتون امیدوارم شما هم حال دلتون خوب بشه ممنون که وقت گذاشتینمنم واقعا قلبم درده از این زندگی ...

از اینجا به بعد نزار اینجوری که شده ادامه پیدا کنه
تو اگه خودتو به گرداب بسپری قطعا توش غرقی
اگه تا اینجا اینجوری شده
از فردا جور دیگه ای رغم بزنش
همه چی فقط به خودت بستگی داره
همه چیز...!

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)