2777
2789
عنوان

قبولی کنکور‌با مدرسه عادی تو رو خدا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 41 پست
چطوری میشه

دیگه تلاش کردن 

بعدشم مدارس تیزهوشان و نمونه خوبیش فقط بخاطر رقابت بین بچه هاست

وگرنه الان با اینهمه فیلم اموزشی میتونی انلاین سرکلاس بهترین دبیرا اموزش ببینی

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

چطوری میشه

اونایی که روستایی هستن سهمیه دارن قبول میشن . آخه یکم عقل داشته باشید بچه وقتی مسئله های فیزیک و ..‌ نمی‌فهمه معلم دولتی درس نمیده چجوری بفهمه که میایید میگید روستایی و این حرفا. چقدر بدم میاد از این حرفا رویایی فکر می‌کنید یکی باید باشه تدریس کنه ‌.

من واقعا خودم ۲ تا دختر دارم تا وقتی کسی نباشه درس نده یادنمیگیرن که . کتابو بزاره جلوش زل بزنه یاد میگیره؟؟؟

تو روستا امکانات نیست اصلا

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من خواهرم ی مدرسه ی دولتی کاملا معمولی هست امسال نزدیک به ۱۰ ۱۵ تا پزشکی داشتن دارو و دندون هم بماند 

نه سهمیه ای داشتن و نه چیز دیگه ای 

مطمئن باش با تلاش زیاد و استمرار هرجا باشی موفق میشی

مدرسه خیلی تاثیر گذار نیست 

موفق باشی❤️

عزیزم من خواهرم ی مدرسه ی دولتی کاملا معمولی هست امسال نزدیک به ۱۰ ۱۵ تا پزشکی داشتن دارو و دندون هم ...

تهرآن هستید کدوم مدرسه😑بیاییم اونجا . والا سمپاد ۱۵ تا پزشکی نمیده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
کاشکی منم بتونم

اموزشگاه ماز ثبت‌نام کن 

عزیزم من خواهرم ی مدرسه ی دولتی کاملا معمولی هست امسال نزدیک به ۱۰ ۱۵ تا پزشکی داشتن دارو و دندون هم ...

ممنونم ازتون بابت امید و انگیزه دادنتون الان دارم گریه می‌کنم ولی حرفاتون آرومم کرد ایشالا به هر چی‌ میخواین برسین 

ن ربطی نداره اگه منطقه محروم بودی میفهمی گند میزنه ب رتبت

چرا عزیزم سهمیه باعث میشه بهتر بشه رتبت چرا گند بزنه🙂

ممنونم ازتون بابت امید و انگیزه دادنتون الان دارم گریه می‌کنم ولی حرفاتون آرومم کرد ایشالا به هر چی‌ ...

از من بشنو . 

من خودم ۲تا دختر دارم باید بری یه آموزشگاه آنلاین ثبت نام کنی العان کنکور رو دست میزنن هم رو 

ماز خیلی خوبه هزینه اش هم بصرفه هست

اونایی که روستایی هستن سهمیه دارن قبول میشن . آخه یکم عقل داشته باشید بچه وقتی مسئله های فیزیک و ..‌ ...

اولا ما اصلا سهمیه روستایی نداریم اگه منطقه سه منظورتونه ک اکثر شهرای کوچیک این سهمیه رو دارن

بعدشم همین نوع اموزشی ک شما میگی الان اینهمه موسسه اموزشی هس ک بهترین دبیرا تدریس میکنن کسی ک تو روستا هم باشه میتونه انلاین ببینه 

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

چرا عزیزم سهمیه باعث میشه بهتر بشه رتبت چرا گند بزنه🙂

چون تو مناطق عادی رتبت رو تقسیم بر یه عدد بزرگ میکنن تهش رتبت ب دست میاد اما چون تو منطقه محروم تعداد کنکوری کمه تقسیم عدد کوچیک تری میشه اینجوری رتبت ناعادلانه با بقیه جا 

اولا ما اصلا سهمیه روستایی نداریم اگه منطقه سه منظورتونه ک اکثر شهرای کوچیک این سهمیه رو دارنبعدشم ه ...

خب استارتر میگه نميتونه هزینه کنه .

وگرنه با آموزشگاه آنلاین میشه