2777
2789
عنوان

شوهرم و خوابش

307 بازدید | 27 پست

شوهرم چند روزه پیش من نمی خوابه 

چون خیلی به خوابش اهمیت میده و یکی بهش دست می زنه زود بیدار میشه مثلاً 

آخه منم آدم هستم ،من هم مدرن زندگی می کنم 

به من ربطی نداره که بیدار میشه 

همش به فکرشم ،بهترین غذا ها و هر روز خونه رو مرتب کن چون آقا از کثیفی بدش میاد 

مدل لباسم هم حرف اونه 

این همه درگیری ذهنی دارم 

همش هم میگه دیروز فلان روز ،بیسان روز خونه مادرم غذا خوردم خیلی خوشمزه بود و دستپخت مامانم حرف نداره

میای باهاش حرف بزنی هم میگه حوصله دعوا ندارم 

بعد میگی واقعا دوستم داری ناراحت میشه که این چه حرفیه معلومه اره 

همه اخلاقای گندش رو می تونم تحمل کنم به غیر این که به بهانه نخوابیدن می‌ره یه جای دیگه می خوابه 

خودم دیگه نمی تونم بخوابم ،خوابم سبک شده یا این که همش توهم میبینم به خاطر بچه ،اصلا اعتراضی نکردم ،حالا آقا رو ببین نمی تونم بخوابم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه شوهر بداخلاقی داری دیگه ،ینی چی به تمیزی خونه اهمیت میده تو باید از کت و کول بیوفتی؟ خودش مگه دست نداره؟ اینارو بالا بزنه خونه رو تمیز کنه

دستپخت مامانش خوشمزه ست؟ بگو احسنت از مامانت یاد بگیر تو هم یه غذای خوشمزه درست کن برامون،عزیزم تو لطف میکنید تو خونه غذا درست میکنی،ایشون حس کرده وظیفته،دو بار خودش درست کنه می‌فهمه آدم باید تشکر کنه،نه که دستپخت بقیه رو وسط بکشه

متاسفانه رفتار شوهرت خیلی باگ داره،یکی دو تا نیست

همسر منم حساسه به خوابش و من رعایت میکنم چون یه عادت شخصی هستش و خیلیها اینطوری هستن حتی خانومها!

همسر منم عاشق دستپخت مامانشه و حتی من ناراحتم نشدم هیچوقت چون یه امر طبیعی هستش هر بچه ای عاشق دستپخت مامانشه!

شما خودت در درونت صلح درونی نداری و دنیای درونیت آشفته هستش و عزت نفست پائینه و خودتو ارزشمند نمیدونی...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

متوجه شدم بچه کوچک داری شاید به خاطر بچه است بعد زایمان روابط زن و شوهر تا مدت ها تحت تاثیر بچه است زمان می‌بره  مادر خیلی خسته میشه و زود رنج بیشتر پدر ها هم تا زمانی که بچه کوچک و شبا مدام بیدار میشه حوصله ندارند 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
همسر منم حساسه به خوابش و من رعایت میکنم چون یه عادت شخصی هستش و خیلیها اینطوری هستن حتی خانومها!همس ...

خوب اینکه دست پخت مامانتو ترجیح بدی یا دوست داسته باشی زیاد مهم نیست اما بنظرم درستم نیست جار بزنه طرف توی همون دلش  نگه داره خوب

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم