2777
2789
منم همین حسو دارم. کلا بچه ندوووست. واقعا هم آزادی ادمو میگیره. دوست ندارم زیبایی و انرژی و جوونیمو ...

اطرافیان فضول چی میگن؟؟

خانواده شوهرمن فکر میکنن هرکی بچه نیاره نازاعه  هروقت ببیننت میخوان دلسوزی کنن مثلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا فکر میکنی بچه نداشته باشی خیلی ازاد و رهایی؟

مشکلات و خطراتی مثل بیماری نمیتونه دست و پات رو ببنده ؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بله تو رنج سنی شمام همین حسو دارم از سالها پیش قیدش رو زدم

چه جالب یکی هم همسن های خودم اینجا با این نگرش پیدا کردم

دوستم میگفت تو انرمالی

میگم همه که نباید عین ما فکر کنند

اطرافیان فضول چی میگن؟؟خانواده شوهرمن فکر میکنن هرکی بچه نیاره نازاعه هروقت ببیننت میخوان دلسوزی کن ...

خب دهن اونارو ک نمیشه بست در هرصورت حرف میزنن پس منم کار خودمو میکنم

من هیچوقت بچه دوست نداشتم والان۲تادارم عاشقانه میپرستمشون.اما زندگیمو دوست ندارم وشرمنده بچه هام میشم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
مثلا فکر میکنی بچه نداشته باشی خیلی ازاد و رهایی؟مشکلات و خطراتی مثل بیماری نمیتونه دست و پات رو ببن ...

ببخشید بجای استارتر جواب میدم ولی بله حتی ادم اگه خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد یا بیمار بشه وقتی بچه نداشته باشه خیلی راحتتره تا اینکه هم بیمار باشی و هم بچه دار

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
ببخشید بجای استارتر جواب میدم ولی بله حتی ادم اگه خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد یا بیمار بشه وقتی ...

دقیقا بیماری ربطی به بچه داشتن و نداشتنش نداره و برای همه ممکنه پیش بیاد 

همسرم الان داره دکترا میخونه.میگه خب من الان اهداف خودمو دارم . خودم باید ادم مفیدی برای جامعه باشم حالا بچه بیارم بزرگش کنم یه روز بخواد ادم درستی بشه یا نشه و ریسکهاشو بپذریرم. در عوض بعد این دکترا میخوام دکترای دیگه بگیرم و همینجوری بدون اینکه کسی اویزونم باشه کارهای خودمو بکنم

خیلی پیش اومده بچه نخواناما دیگر ملاکامو نداشتنوگرنه دایی خودم پزشکه، ۵۶ سالشههنوز نخواسته پدر بشه😘

خیلی خیلی کم پیدا میشه اکثرا انگیزه مردا بچه س که ازدواج میکنن ازدواج بدون بچه خیلی دلگیره چون همینجوریش ازدواج یه سری محدودیت و مسئولیت میاره فک کن بچه هم نباشه خیلی حوصله سربر میشه

ببخشید بجای استارتر جواب میدم ولی بله حتی ادم اگه خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد یا بیمار بشه وقتی ...

عزیزم دقت نکردی 

نگفتم  هم بیمار و هم بچه دار

من گفتم این به جای اون .. ایا میتونه پیش بیاد ؟

نمیتونه کسی اینده رو تضمین بده هیچ چیزی دست و پای ما رو نمبینده میتونه ؟ 

بعد بچه اصلا دست و پا بند نیست .. یه مدت کوتاه ی دو سال سه سال وابسته اس بعد تموم میشه ... میشه یه نسخه ی کوچیک از خودمون که دوستمون داره کمکمون میکنه و بهش کمک میکنیم 

تازه کمکی که بچه به والدش میده خیلی بیشتر از کمک والد به فرزنده 

بچه به والدش صبر و اعتماد بنفس استقلال .. معنی زندگی .. تکیه گاه بودن .. و خیلی چیزا هدیه میده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️