2777
2789
عنوان

یه جلسه لیزر رفتم چرا نمیریزن عععع

394 بازدید | 28 پست

میگم چرا نمیریزن اینجا شما گفتین ک میریزن ولی نمیدونم انگار تکون نخورده بدتر هم شده احساس میکنم حتی منو سوزونده پوستم سفیدده ولی زرد شده یکم دستگاهشم کندلا بود دو هفته میشه تقریبن ک میگذره ازش

👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد عجله داری 

با یه جلسه لیزر رفتن اونم بعد دوهفته قرار نیست همه موهات بریزه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا زود باشه من فک میکردم همین اول کاری کلی قرار صافوصوف بشه خب پولمم رفت

اصلا چنین چیزی امکان نداره 

گول تبلیغات و... هم نخور

تا ۸ جلسه کم کم باید بری 

بعد الان شیو نکن

طبیعیه موها در میاد کامل

بعد ریزششون رو میبینی

اها

جلسه اول خیلی تعقیرز نمیکنه معمولا ۲۰ درصد موها میریزه

ک بنظر خود ادم اون ۲۰ درصدم کم نشده

بعد دومین جلسه بیشتر میریزه تا ۵ ام عالیه بعد ۵ باز موها میریزه بیرون ۷ ۸ دیگ میره تقریبا کامل

یکم صبر کن من این هفته جلسه نهم میرم خوب بوده 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت