2777
2789
عنوان

یک عدد معتاد به سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 46 پست

وای خدا فقط ۱۴ سالته 

خیلی کوچولویی 

خیلی حیفی عزیزم 

دلت میاد با خودت اینکارو کنی؟ کم کم رنگ لبات و دور چشمات خراب میشه 

به ریه ت آسیب میزنه

خیلی حیفی عزیزم 

ببین اراده ادم از هر چیزی قویتر.‌

کافیه به خودت بگو به فلان قسم دیگه لب نمیزنم و تا سیگار برداشتی خوردش کن . تکه تکش کن. ناراحتیتو اینطوری خالی کن. نه با کشیدنش 

خدایا حیفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکش

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ممنون

قربانت

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ارهبابای من میگه باید یهو بزاریش کنارمامانم تهش نغ زده سرم تا الان

بعنی می‌دونن و میبینن سیگار میکشی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

چند روز دیگه لبات رنگش تیره میشه رنگ ناخونات از صورتی بودن تغییر میکنه

تو مدرسه معتاد صدات میکنند زندگی اینده تو تباه میکنی نگاه جامعه بهت عوض میشه مخصوصا اینکه دختر هستی . حالا اگه دوست داری ادامه بده

تاپیک های قبلی تو خوندم دختر ۱۴ ساله رو چه به شکست عشقی افکار خودکشی و سیگار . خودت به خودت رحم کن

آدما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن