2777
2789

خیلی سعی دارم برگردم خونه اما منو بلاک کرده

از این طرف هم بلاک کرده پدرم امروز تماس گرفت ک میای دنبال زن و بچه گفت آره هماهنگ میکنم با زنم 

ولی هیچ هیچ

من برنگردم خیلی بیچاره میشم هیچ چیزی جمع نکردم مدرک از رفتار و فحاشیا ک فردا دادگاه بهم حق بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت برو

خب باید اونو جریان بزارم ک بدونه 

زیاد رفیق بازه نکنه برم در خونه باز کنم ببینم دوستاش خونمونن

از این طرف هم می‌شناسمش خودم برم بدون خبر آدم وحشتناکی هست واکنش خوبی ندارد دختر بچه ای داریم 

اون الان جواب خودت نمیده 

بازم پدرت حرف بزنه 

بگه بچها ایرادت میگیرن گریه میکنن 

یا بگه لباس ندارن میخوان بیان خونه 

تو رو خدا هر جوری شده برگرد زندگیت خراب نشه 

چرا اصلا رفتی که حالا بخوای خودت با زورو التماس برگردی؟چه کاریه سریع خونتونو ول میکنید میرید

من نرفتم خودش ب زور آوردم هزار بار گفتم می‌خوام سر بزنم اون دیگه هزار جا دیگه عصبی شد منو کرد بهانه 

من نرفتم خودش ب زور آوردم هزار بار گفتم می‌خوام سر بزنم اون دیگه هزار جا دیگه عصبی شد منو کرد بهانه

خب تو بقول خودت سر زدی برمیگشتی خودت خونت،حالا عدل موقع بحث و دعوا باید بری سر بزنی؟بعد میگن سیاست یعنی چی ...همینا دیگه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
پس سربه تنش نباشه چراخودتوکوچیک میکنی بهش سلام میدی که بلاکت کنه یابابات بهش زنگ‌بزنه

فک میکنی عاشقش هستم ؟؟؟

هیچ مدرکی من احمق جمع نکردم برا اثبات کاراش میرم با دست پر باشم برگردم ازش جدا بشم خیلی باخت میدم دادگاه اگه وارد عمل بشم مجبورم بخوام برگردم