2777
2789

منم تا وقتی بچه نداشتم همین افکارو داشتم..ولی بعدش همه چی عوض شد..

با تمام سختیاش الان حاضر نیستم یک لحظه به زندگی قبل بچه دار شدنم برگردم..اون عشقی که بین شما و فرزندتون بوجود میاد شیرین ترین حس دنیاست

همسرم الان داره دکترا میخونه.میگه خب من الان اهداف خودمو دارم . خودم باید ادم مفیدی برای جامعه باشم ...

دیگه شما هم از سن بچه دار شدن گذشته بی خیال تا الانشو بدون بچه گذروندی بقیه شو هم فکر نکن بهش دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با ازدواجم این حس رو دارم یه بچه دارم فکر بچه دوم و زایمان طبیعی اجباری و سختیهاش تت مرز سکته منو ...

منم استرسی میشدم هر بار بعد ازدواج به بچه فک میکردم تا با همسرم نشستیم قشنگ حرف زدیم و دیدم اونم حساش عین منه قیدشو زدیم

دیگه شما هم از سن بچه دار شدن گذشته بی خیال تا الانشو بدون بچه گذروندی بقیه شو هم فکر نکن بهش دیگه

نه اگر میخواستم اقدام میکردم نگفتم منو تشویق به بچه داشتن بکنی عزیزم  

ولی متأسفانه شوهر من 180 درجه با من تفاوت نظر داره و عاشق بچه زیاده

وای راه سختی داری پس

همسر من حالا خدا رو شکر بدون اینکه من نظرمو القا کنم اصلا بچه دوست نداشت

میگفت الان زندکی اینجا برای ما خیلی روی رواله که یکی دیگه رو هم بدبخت کنیم

میگفت خودمون به کدوم حسرت ها و ارزوهامون درست و درمون رسیدیم که یکی دیگه رو هم اسیر کنیم

نه اگر میخواستم اقدام میکردم نگفتم منو تشویق به بچه داشتن بکنی عزیزم

من تشویق نکردم میگم فکرشو نکن دیگه تو سن شما دردسره فقط عروس داییم مثله شما بود یه شرکت داشت میگفت نمیخوام یهو چهل سالگی زد به سرش بچه بیاره سه تا سقط کرد داغون شد تا یکی آورد تو چهل و پنج سالگی خب پنج سالش بشه بچه مامانش پنجاه سالشه اصلا جالب نیس بهش فکر نکن زندگیتو بکن 

چه جالب یکی هم همسن های خودم اینجا با این نگرش پیدا کردمدوستم میگفت تو انرمالیمیگم همه که نباید عین ...

ادم یکبار زندگی میکنه به دل خودت نگاه کن ببین چی میخوای

دیگران حرف زیاد میزنن

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

نظر هر کس برای خودش محترمه ولی یک مورد مشابه می شناسم آقا می گفت اصلا بچه نمی خوام و می خوام ادامه تحصیل بدیم و به آرزوهامون برسیم و بورس خارج بگیریم بعد توی ۴۷ سالگی یادش افتاد جای بچه توی زندگیش خالیه چون به اهدافش دیگه رسیده بود و می دید همکاران و اطرافیانش درگیر بچه هستند و یهو دلش خواست ولی مشکلش این بود دیگه خانوم سنش رفته بود بالا و بچه دار نشد و نتیجه اش شد ازدواج دوم آقا و حالا هم یک بچه داره که همه زندگیشه .... البته شاید موردهایی باشه که این طور نشه ولی حتما با یک مشاور صحبت کن بچه نخواستن به خاطر شرایط خیلی فرق میکنه تا کلا بچه نخواستن 

ولی به دنیا اوردن ی موجود کوچولو موچولو ک از وجود تو تغذیه کنه 

بزرگ شدن و رشدشو ببینی خیلی حس قشنگیه به نظرم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یعنی انگار یکی قل و زنجیرم کرده. کلا حس رهایی و ازادی رو دوست دارم

منم همین احساس رو قبل از بچه دار شدن داشتم 

ولی شوهرم عاشق بچه

منم تسلیم شدم و بچه اوردم.الانم کل اون احساسات به واقعیت تبدیل شده و کاملا پشیمونم

کاش بچه دار نمیشدم