2777
2789

کسی رو دیدین که از نظر ظاهری زیبا نباشه ولی آدمای زیادی رو جذب خودش کرده باشه؟

زیبایی چقدر تو جذابیت تاثیر داره؟

خانومای جذاب چه ویژگی های اخلاقی و رفتاری و شخصیتی دارن؟!

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

زیبایی به ظاهر بر میگرده

جذابیت به رفتار و شخصیت ادم ..

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربکا قادری زیبا نیست ولی جذابه مثلاً

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

به نظر من جذابیت یعنی رفتار آدما سبکشون طرز حرف زدنشون

انقدر وایب خوبی بهت میدن که نگو

زیبایی صرفا فقط ظاهریه که برای یه دیقه قشنگه فقط

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
به نظر من جذابیت یعنی رفتار آدما سبکشون طرز حرف زدنشونانقدر وایب خوبی بهت میدن که نگوزیبایی صرفا فقط ...

میشه بدونم چه آدمایی وایب خوبی میدن؟

میشه بدونم چه آدمایی وایب خوبی میدن؟

کاملا ناخودآگاهه به نظرم و هرکسی ملاک خودشو داره

برای من خنده رو بودن بوی خوب و طرز حرف زدن توی اولویته

یا مثلا توی نگاه اول کاملا ناخودآگاه حس خوب بگیری

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
واقعا ربکا خیلی خوبه یکی از ویدئو هاشو ببینی به این پی میبری که خاکی ترین و باشخصیت ترین و عاقل ترین ...

آره دختر خوبیه ولی صورتش چیز خاصی ندارم بگیم زیباست صرفا جذابه

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

کاملا ناخودآگاهه به نظرم و هرکسی ملاک خودشو دارهبرای من خنده رو بودن بوی خوب و طرز حرف زدن توی اولوی ...

میشه تاپیک جدیدمو ببینی نظر بدی چیکار کنم؟

آره دختر خوبیه ولی صورتش چیز خاصی ندارم بگیم زیباست صرفا جذابه

میشه تاپیک جدیدمو ببینی و نظر بدی که چیکار کنم؟